RustyNail |
12.07.2004 15:16 |
Hmm dziwne żę u ciebie wypalił te Vakossy x 48... może miałeś inne wydanie tej nagrywarki bo są 2, no i do tego ja mam najnowszy bios i te Vakossy można wypalić z prędkością x 52 ale z błędami, dopiero przy x24 na tych płytkach wypala się zawsze beż błędów i za każdym razem :-) tak jest u mnie, wcześniej wypalałem na jakichś Titaniumach x52 i one bez problemów szły na x52 i żadnych problemów z odczytem ( a sprawdzane były nie tylko na cd-rw ale na zwykłym DVD-ROM i CD-ROM) :spoko: więc następnym razem kupie sobie te Titaniumy - bardzo dobre płytki , zero problemów i tylko 1 zł :cool:
P.S. Tych Vakossów to wogóle nie miałem zamiaru kupić tylko akurat sklep był nieczynny a potrzebowałem płytek więc udałem się do selgrosu i tam upatrzyłem te nieszczęsne Vakossy....
P.S. 2 musze dodać że nagrywałem na kilku nagrywarkach nawet starych do x4 , do x8, do x12 no i do x52 i płytki firmy SONY nigdy, przenigdy mnie nie zawiodły, a wyglądają dość skromnie po za firmowym napisem... no ale one są droższe bo ok 1,22 zł ja kupuje tylko do 1 zł płytki i musi być jakiś laminat najlepiej :-)
|