![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Gość
|
WinXP lub W OSTATECZNOŚCI 2000 - 98,SE,Me(eeeee ;-)) NIE NADAJĄ SIĘ. Dajmy na to włączam nagrywanie w takim Wionie i zaraz potem WinAMPa...płytka IS DEAD, na 2000/XP bufor nawet nie drgnie...
Programy - Nero 5569, CloneCD 3311, BlindWriteSuite 1107 (cheba...) - Nothing else... }>}>}> |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Bywalec
Data rejestracji: 18.10.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Gość
|
Pod Millenium Edition spoko (pod Nero 5.5 PL i najnowszy Clone CD). Windows 2000 Pro bez problemów (tylko Nero). Windows XP - dużo problemów. Clone nie wiem, a mój NERO 5.5 OEM PL (z nagrywara dostałem) nie chciał sie zainstalować, a najnowsza wersja źle widziała nagrywarke (tzn. ni było symulacji, prędkość tylko 12x a mam 16x, no i kilka innych mniejszych błędów).
|
![]() |
#19 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#20 | ||
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Cytat:
Powiem tak: Win98se - wgrane chyba wszystki z mozliwych programow 0 (doslownie zeroooo !) problemow Win me - problemy, dopoki nie wlaczylem dma Win2000 - miodzio. Wszystko zalezy kto te systemy konfiguruje ... jesli ktos jest dobry pojdzie mu nawet na windozie 3.11 :-) |
||
![]() |
![]() |
#21 | |||
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
zgadzam sie z teza (i praktyką) kolegi Gazzzora, że wszystkie programy mogą być zainstalowane i działać bez kłopotu * * pod warunkiem że żadnym z nich nie jest EasyCD Creator (w jakiejkolwiek wersji) Win2k - miodzio - zgadza się, ale WinXP również Pozdrawiam
![]() |
#22 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.08.2001
![]() |
Witam!!!
Dołączam się do tych co twierdzą, że Win2000 jest jednym ze stabilniejszych systemów o ile chodzi o nagrywanie. Pozdrawiam Heniek |
![]() |
![]() |
#23 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.05.2001
![]() |
ME
|
![]() |
![]() |
#24 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
98se i testuje linuxa / a tak dla sportu
![]() pozdro
#25 | |
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Cytat:
Co do easy shita - fakt, go nie mialem zainstalowanego (tzn. mialem jakis 5 minut po czym odlecial w sina dallll... ) Pozdro. gaz P.S. Nie testowalem xp, ale po co jak mam 2000 ... ( z reszta xp zainstalowalem za namowa kumpli z tego Forum ;-) |
|
![]() |
![]() |
#26 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
win98 ( bez SE)
|
![]() |
![]() |
#27 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Ja też używam 98 i nie narzekam. Ciekawa sprawa jest z tym XP, jedni narzekają a inni piszą że jest OK.
|
![]() |
![]() |
#28 |
Gość
|
Ludzie, mowta co chceta ale WinXP albo Win2k jest the best.
Mam cyrixa 200Mhz i pod winme albo win9x spadaj mi bufor ![]() |
![]() |
#29 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.04.2002
![]() |
Ludzie wszyscy nagrywamy pod takim samym
ststemem tylko nikt nie chce się przyznać. Ja potrafię .Nagrywam pod Systemem Pirackim |
![]() |
![]() |
#30 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
Słuchaj no, pa102.lapy.sdi.tpnet.pl, ja bym się tak nie deklarował (szczególnie wisząc na takim łączu jak Ty). }>
A tak na serio: Ja pracuję na legalnym Win98SE PL. WinMe to w/g mnie totalny shit, a WinXP - cóż, różne są opinie - poczekam ![]() ![]() BTW: W pracy też mam Win98SE puszczone na stareńkim kompie Pentium 200MMX @ 250MHz, 64MB RAM (więcej mi nie trzeba). Winda potraktowana 98 LITE i naprawdę wiele tasków "w tle" (WebWasher, NetworkLed, NetWare Client, Kaspersky Antivirus, MemTurbo, TurboBrowser a czasami i Steganos Security Suite). Chodzi jak marzenie - ani jednego zwisu, dopóki nie bawię się za dużo debuggerem (uhmmm... fajny ten kernel, nie? ![]() Pozdro 4 all.6 |
![]() |
![]() |
|
|