Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.11.2003, 18:09   #1
SYS
pozdrowionka...:)

Data rejestracji: 11.11.2003
SYS w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Mam problem ...Nero - Asus 5224A !!!

Właśnie zakupiłem sobie nagrywarkę Asus 5224A. No i odrazu pojawił się mały problem, otóż "moje" Nero w wersji 5.5.2.9 OEM nie wykrywa w ogóle tej nagrywarki. Może ktoś mi doradzi co mam zrobić aby wszystko było OK!
Dodam tylko że od kilku lat wypalałem płyty w WinOnCD i to w wersji angielskojęzycznej. Niedawno postanowiłem przeżucić się właśnie na Nero, ale widzę, że chociaż "po polsku" to pojawiają się problemy.

Pozdrawiam wszystkich.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.11.2003, 20:29   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
1. po co dwa razy ten sam temat?
2. zrob tak jak w odpowiedzi do tego drugiego topicu - NOWSZE NERO
3. witamy na forum
nimal jest offline  
Stary 27.11.2003, 02:31   #3
dejmag
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.10.2002
dejmag zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mam tę spawarkę, i chwalę sobie. Nie miałeś Nero Express w box'ie?
Trudno -- dawaj nowsze Nero i po kłopocie. Sam używam wersji 6.0.0.15.
Info o potrzebie kluczyka daj prywatnie. Starszych wersji nie używałem z tym napędem.

Ostatnio zmieniany przez dejmag : 27.11.2003 o godz. 02:36
dejmag jest offline  
Stary 27.11.2003, 07:45   #4
SYS
pozdrowionka...:)

Data rejestracji: 11.11.2003
SYS w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wink Wyjaśnienie...

1. po co dwa razy ten sam temat?-----

- poprostu dopiero uczę się obsługi funkcji na tym Forum - wpisałem jeden wątek ale nie pojawił on się na stronie , wpisałem drugi raz - pojawiły się dwa!!!!! heheheh - "metoda prób i błędów"

A co do tego Nero to razem z nagrywarką Asusa otrzymałem Nero Express v. 5.5.10.14 ale tutaj jest wszystko zautomatyzowane - natomiast w tamtej (pełnej) wersji Nero istniała możliwość samodzielnego definiowania wszystkich funkcji typu: Tryb 1, Tryb 2/XA, Joliet..., itd.
Dlatego miałem nadzieję, że da się coś zrobić abym korzystał z tamtej wersji programu - ale cóż, skoro nie ma takiej możliwości - trudno!!!

Pozdrawiam
Stary 27.11.2003, 08:58   #5
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
majac legalne to nero 5.5.9.cos tam mozesz legalnie zrobic update do najnowaszej wersji 5.5.10.54 (czy jakos tak ), wystarczy sciagnac odpowiedni update lub ewrsje rial ze strony nero - wersja trial wykryje pelne nero i zupdateuje do najnowszej
nimal jest offline  
Stary 27.11.2003, 11:27   #6
dejmag
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.10.2002
dejmag zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
SYS, czytasz a nie widzisz.
Ściągnij sobie wersję 6.0.0.15 i daj znać to kluczyk ci podrzucę.
Będziesz miał wszystkie funkcje.
Stary 27.11.2003, 12:14   #7
nimal
Author
Zlotowicz

NIE instaluj 6.0.0.15 !! ta wersja ma bledy !! jak dziala dejmagowi to ma fuksa, innym nie dzialala
zainstaluj nowsza ewrsje 5.5.?.? lub 6
nimal jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: