![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
Liteon 48246s
Kupiłem liteona, mam wątpliwości czy jest to nowy egzemplarz, na obudowie jest napisane że wyprodukowany był w listopadzie 2002, na przednim panelu nie mam naklejki www.liteonit.com.tw. Czy każdy nowy egzemplarz ma taką naklejkę? bios miałem SS06
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Jak 3 tygodnie temu kupiłem Yamahę F1 to miała datę produkcji październik 2002. I nie miałem żadnych wątpliwości, że był to nowy egzemplarz.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
Re: Liteon 48246s
Cytat:
A masz jeszcze jakies zastrzezenia? Cos jest nie tak? Poza tym masz chyba gwarancje wypisana na ten egzemplarz ![]() W gwarancji jest numer spawarki, a swoja dreoga na ile gwarancja 24 miesiace?? Ja bym sie nie martwil^_^
![]() |
#4 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.12.2002
![]() |
Re: Liteon 48246s
Cytat:
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Wczoraj na giełdzie widziałem podobne modele, z listopada i grudnia 2002r. i znam sprzedawce więc nie mam wątpliwości ze były to egzemplarze fabrycznie nowe. Zreszta miał tego całą partię wiec chyba faktycznie już tak jest, że potrzeba troche czasu by towar dotarł od producenta do polskich handlowców. A co do napisu na przednim panelu to faktycznie, nie każdy egżemplarz je posiada. Na Twoim miejscu nie martwiłbym się więc wogóle.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Dzięki! Na nagrywarke nie mam wypisanej gwarancji, bo jest kupiona od znajomego mojego starego, ten koleś ma sklep komputerowy, gwarancji mi nigdy nie wypisuje. Jak się coś psuje to mi zamienia.
Nagrywarka miała bios SS06. |
![]() |
|
|