![]() |
A PO POLSKIEMU??
|
Witam !
W tłumaczeniu to moze icoś skumałem ! ASEMBLER - Jezyk programowania w którym pisze się programy wykorzystując instrukcje wbudowane w procesor / w tym przypadku chodzi pewnie o chip sterujący nagrywarką lub jej bios / a następnie tłumaczy je na kod maszynowy czyli ciąg zer i jedynek zrozumiały dla PC / czyli na system binarny / PS: Czy ktoś potrafi takie coś modyfikować !!!! Witamy na FORUM slavee / zdominowanym w 99.99 przez płeć brzydką / |
Czyli co Panowie?
Nagrywarke moge wywalic?Nic nie poradzicie?Szkoda bo ładna była... |
mam tylko nadzieje ze tania :)
a nagrywarke zatrzymaj jesli jestes w stanie zajzec do srodka odczytaj symbol chipa i rzuc na jakies forum elektroniczne moze ci powiedza czym mozna go sobie wyczyscic i nadpisac |
Cytat:
Witam ! Wiesz co ja bym spróbował skontaktowac się z servisem PHILIPSA tym so zajmuje sie naprawą nagrywarek do czego zmierzam w nagrywarkach częściej psuje się mechanika niż elektronika więc mozna by spróbować wydębić od nich dobrą płytę główną od tej nagrywarki i jesli się da to ją poprostu podmienić a mechanikę zostawić taka jaka jest !! Oczywiście wszystko za rozsądną cenę bo za 300 PLN możesz mieć nówkę na gwarancjii! |
Własnie kupiłam elektronike (uszkodzona nagrywarke,zwalony laser) do modelu 400-za 70 zł na allegro-mam nadzieje ze nie przepłaciłam i bedzie pasowac...
|
Cytat:
|
Cholera zrobie to jeszcze dzis-podesle programik wraz z logiem-tam bedzie jak ja wykrywa.A jak da sie to przerobisz i TY Szanowny Panie to zrobisz to...bede wdzieczna:*
aha-podesle 2 programy -jeden plextora drugi oryginalny philipsa. w oryginalnym wyskakuje- supported-non non supported-i tu symbol nagrywarki. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:03. |