![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Witam,
W gazecie Komputer Swiat calkiem niedawno ukazal sie test plyt CDR i CDRW. Ku mojemu zdziwieniu zwyciesca zostaly plyty - masowki jako najlepsze pod wzgledem jakosci. Przodowalo haslo w stylu- "Drogie to nie znaczy najlepsze!". test cdr gazety "kompter swiat" ("laboratorium AudioDev w Szwecji... bla blaa") 1.philips 80 x40 2.samsung premium 3.esperanza black 4. esperanza silver-silver 4.platinum 5.mint ... 10.akoss 11.verbatim 13.tdk 15.emtec 19.sony 22.dysan Tak wiec pytam o realne i bardziej prawdopodobne rankingi poniewaz mam dosc tego jak na 10 plyt 2 nie chodza po tygodniu chociaz nie widac ani jednej widocznej dla oka ludzkiego ryski. Co smieszniejsze programy do odzyskiwania danych z uszkodzonych plyt (CD check, Bullet Prof i CD Roller) nie poradzily sobie z 3 filmami z trzech plyt o niewodcznych rysach. Tak wiec komu wierzyc i jakie jest Wasze zdanie z wlasnych doswiadczen? Pozdrawiam iminol@pf.pl |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.04.2002
![]() |
no tak może ja duzego doświadczenia niemam ale ja bym powiedział że Esperanzy Silber są ok. Natomiast niekupuj Esperanzy Blue kurca co za gówno tragedia.... Co do Black to sam nietestowałem ale znajomi sobie bardzo chwalą. Generalnie Esperanzy urzywam już od lat i niemoge na nie narzekać.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
Tak, miedzy nami:
testy K$ sa DD:-D czytaj: kto wiecej da, ten ma wyzsze miejsce w rankingu:-D bo to nijak sie nie ma do rzeczywistosci! |
|
|
#4 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Dysan wypadl lepiej od tego chlamu u gory w tescie wses ktory przygotowal kolega sebastian, a kasy mu za to nie dali chyba
. Poszukaj sobie te testy i zobacz.
|
|
#5 |
|
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
wlasnie - poczytaj testy Sebastiana (moz eby tak je "przykleic" na forum? wielu loodzikom by sie przydaly) i bedziesz wszystko wiedzial. Na sto procent sa rzetelne.
|
|
#6 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
mysle ze wystarczy zwykly link na jakas strone z testami Sebastiana
|
|
#8 | |
|