![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
KIJOWA ATMOSFERA NA FORUM
A wiec jak w temacie. Dleczego naskakujecie ni z pitruszki na swoich mlodszych kolegow przeciez kazdy na tym forum czegos moze niewiedziec lub cos zapomniec przeciez forum jest od zadawania pytan i od odpowiadania na nie!! A nie jakies tam obelki !!!! Jestem uczestnikiem na formum juz kilkanascie miesiecy i nieowazam iz wszystko wiem a ani ze nic kompletnie !!! I uwazem iz powinniescie pochamowac swe zadze wyzywania !!! Jak chcecie sie wykrzyczec zrobcie to tu.....
Ps. Jestem otwary na wszelkie obelgi i nie musicie sie wcale krempowac !!! Pozdrowienia BZYCZEK |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.04.2002
![]() |
Okey. Sam tego chciałeś. TY ......... BZYKU !!!!!!!!!!
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.08.2001
![]() |
A XXXX wam w XXXX XXXXX XXXXXX (samocenzura) ....
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Masz rację, więcej luzu ludzie, jak ktos sie wam nie podoba to napiszcie to normalnie, a nie, chcecie go złosliwie obrazic.
|
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
ok. popieram
#6 | |
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Cytat:
...Wiesniak ... ![]() PS. Kijowa atmosfera ? Ile razy bylo pytanie: czy ma ktos dzialajacy ***** dio clona ? bardzo potrzebuje. dzieki ? Czy to nie wkurza ? (jeszcze na tej samej stronie jest ten sam topic a on zaklada nowy) I masa innych, czasami wrecz bzdurnych pytan. No racja, forum jest od pomagania, tak jak szkola od uczenia. Ale ludzie troche samokrytycyzmu (ufff), ktos kiedys (napisal (moze nie doslownie: Nagrywarka nie dziala, mam teac w54e, nagrywam na nerze 5.0. Pomozcie bardzo dzikuje. Nara Co o tym myslisz ? Ano napiszesz to co zawsze sie pisze: dma bla bla bla - po co tyle reazy to pisac ? |
|
![]() |
![]() |
|
|