![]() |
Cytat:
JA narkoman !!! Człowieku ja nawet jeszcze ani jednego papierosa nie zapaliłem a tu od razu od narkomanów mnie wyzywają ... A bułek z makiem tesh nie jem bo to dziadostwo w zęby wlazi ! Pozdrawiam wszystkich bez nałogów !!! chociarz nasze mózgi będą w przyszłości sprawne :-D :-D |
Cytat:
pozdro |
Witam !
Nie wiem czy słyszeliscie takiego gościa o xywie Karramba ! Śpiewa mniej więcej tak ! - Może jush wiesz a moze nie ale ja bardzo bardzo bardzo boję się o mój mózg ,o moje komórki szare stare / nie takie znowu / ale parę ich mam złoty plan number one ... Więc żadnego palenia czego kolwiek / wykluczajac opony /:-D |
A ja jestem nalogowcem i palilem,pale i bede palic, az do dnia ostatniego!
I zaprawde powiadam wam- nic nie zastapi papieroska po dobrym jedzeniu! (i przed...no w trakcie gorzej) i zaden chmiel tego nie zastapi.:P |
Nigdy nie wypalilem 1 papierosa ale wiem od kolegi ze PAKISTAN daje niezlego CZADU;) :P
|
Aha konraf czy kupiles nagrywarke od kogos czy w sklepie (nie sadze zeby jeszcze byly w sprzedazy)??? Bo jak ja moja W54E kupowalem jakis wiecej niz roczek temu to mialem juz firmware w wersji 1.1Y wgrany.
|
Cytat:
pozdro |
Murt - kupiłem nagrywarę od kogoś - ale była nowa - nieuzywana :)
Pozdrawiam |
Cytat:
|
no prosze ja tak czytam i śmieje sie do rozpuku . O tematu teaca 4x do papierosów i narkotyków ..ciekawe. Zwracam sie do działu kierujacego tym forum oraz serwisu cdrinfo do utworzeniu nowego działu
,,seks ,narkotyiki i rock and rool " :-D |
Panowie oczym wy wkońcu mówicie.
|
Cytat:
|
Troche LUZU:-D Panie i Panowie:P
Stosowanie smiertelnej powagi grozi ostarcyzmem:'( Przynajmniej z mojej strony:cool: |
ja na pewno jestem wyluzowany:-D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:56. |