![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
starsze wersje CloneCd nie działają
Dotyczy Clone CD.
Wszystkie wersjie tego programu po pewnym czasie 1-2 miesięcy pomimo poprawnego klucza (cracka) odmawiają posłuszeństwa, tzn dokąd robię obraz kopiowanej płyty lub symulację zapisu jest ok, -w momencie kiedy chcę coś nagrać mój windows się poprostu wyłącza. Czy to celowe działanie?? Nie uśmiecha mi się intalowanie co miesiac nowej versji szczególnie jeżeli mam sprawdzoną starą wersję ( np do teraz pracuję w Nero 5.0.x.x a nie w nowszej bo nowsze gryzą się ewidentnie z Direct CD ,ta natomiast współpracuje z nim bez problemów) Mówiąc konkretnie wersja Clone CD 3.0.6.1 działał do końca sierpnia, a 1 września ok 24.05 odmówiła posłuzeństwa i wyłączyła komp.(wcześniej nagrał parę płyt) Cofnięcie daty po takim zdażeniu już nic nie daje, reinsalacjia także. Clone cd robi to bez żadnych ostrzeżeń !!!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
U mnie jest to samo
|
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
Niestety nic poza instalacją nowszej wersji Clona lub reinstalacją systemu niepożesz zrobić. Wyłanczanie systemu to zabezpieczenie Clona przed złymi numerami seryjnymi. Podejżewam że taki numer wpisałeś Clon skończył okres demonstracyjny (chyba 21 dni), a następnie zaczął wyłanczać kompa. Zainstaluj sobie wersję 3.0.8.x chodzi bez numeru, wciskasz tylko przycisk wyprubuj, dodatkowo informuje o czasie upływania testu np. zastało ci 14 dni. A gdy czas się skończy wyprubuj jeden z nowszych seriali, jeśli zadziała to ok. a jeśli nie to zainstalujesz nowszą wersję.
#4 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.05.2001
![]() |
znalazlem ten klucz ale po uwadze j/w KASUJE TO DZIADOSTWO!!!!
|
![]() |
![]() |
#6 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
przesylac obrazki>pochwal sie czy juz nagrales te plyte co ci sie gdzies tam mogla zmiescic |
|
![]() |
![]() |
|
|