![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.06.2007
![]() |
No fajnie a co jesli odpalam program daje na ten test jakosci dysku i wyskakuje mi http://www.uploadgeek.com/uploads456/4/error.png ?? Dzisiaj zakupilem nagrywarke Pioneer DVR 112
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Bywalec
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
EDIT 21.01.2008 @ 20:21 :: poogoglowalem troche z fraza "Nero CD-Speed drive does not support this function" bo na innej mi nic ciekawego nie znalazlo i nietylko ja mam takie problemy :/ jakis gostek z nagrywara LG mial to samo i polecili mu zainstalowac starsza wersje Nero CD-DVD Speed 4.60 to tez se to zassalem i zainstalowalem i dziala jedyne czego mi nie pokazuje to ten "Jitter" ale zobaczy sie moze jak skonczy skanowac plyte to wtedy to pokaze. Ostatnio zmieniany przez Emiya Shiro : 21.01.2008 o godz. 20:21 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() |
Wszystko fajnie tylko, że mi się obrazki (screeny) nie pokazują a to ważny element poradnika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie się pokazują po zalogowaniu ...
![]() Pamiętam że z @Grzeniem walczyliśmy ze dwa razy z tymi obrazkami.. wstawiając nowe jak poprzednie poznikały i straszydła zostały.. Przyznać mi się zaraz który chowa obrazki... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zamaskowany
Dobra \ już poprawione tak żeby obrazki były widoczne dla każdego...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() |
To mój pierwszy post na tym forum i wypada się przywitać - także witam wszystkich
![]() Od razu uprzedzam że jestem trochę zielony więc gdybym zadał głupie pytania to proszę on wyrozumiałość ![]() 1. Odnośnie wypalania CD. Podane jest aby wartość błędów C1 nie powinna być wyższa niż 50. W programie mamy: średnio, maksimum i całość. Rozumiem że liczba 50 nie powinna być większa w polu maksimum? Bo w polu całość to są przeważnie tysięczne liczby. 2. Mam 3 napędy, jeden w laptopie TS-L633J D500, i 2 zewnętrzne podłączane przez przejściówkę. Stary lite-on SHM-165P6S port ATA, oraz właśnie przed chwilą doszedł do mnie samsung Sh-244GB port SATA. Problem jest taki że tylko lite-on pokazuje jakiekolwiek błędy c1/c2, napęd z latopa oraz samsung nie pokazuje żadnych (wszystkie wartości 0, jakość płyty 100). Czym to może być spowodowane? Wykluczam winę przejściówki USB-ATA/SATA bo napęd w laptopie też tych błędów nie pokazuje. 3. Wiem że ocena jakości nero "nie jest wyrocznią", jednak jaki jest próg w którym wiemy że płyta jest całkiem dobrze wypalona 90? 95? Czy po prostu nie patrzyć na ocenę tylko na ilość C1/C2, i jeżeli C1 jest poniżej 50 a C2 zero to będzie ok? Wypalane płyty mają trafiać do mojego poczciwego PS1 i nie chciałbym go katować źle wypalonymi płytami. Kupiłem większą ilość JVC pro silver Taiyo Yuden Japan i mam nadzieję że nagrane na nowym sh244 który jest tutaj tak zachwalany będą całkiem niezłej jakości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zamaskowany
TS-L633J D500 \ Samsung SH-224GB nie testują w programie Nero Speed Disc .
Można to odblokować usuwając klucz "blokadę " w rejestrze ale nie zawsze TSST testują poprawnie ... Powinny testować w Opti Drive Control |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
Najlepszy test to czy plyta dziala w konsoli i czy nie scina sie w czasie gry
![]()
![]() |
|
|