![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Komp mi siada???
Mam problem:
Gdy nagrywam plytke (audio-innych jeszcze nie wypalalem) czesto zawiesza mi sie komp (200 mhz 32ram)...do nagrywania uzywam nero 5.5.2.0 TEAC (polska wersja jezykowa) moja nagrywarka: TEAC 8x8x32 To wina sprzetu? Czy moze ja cos zle robie ![]() Prosze o pomoc... |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.11.2000
![]() |
Nie napisałeś kilku ważnych informacji:
1. Jaki masz system. 2. Z czego nagrywasz audio (mp3, wave z dysku) 3. Jaką masz płyte główna (chipset) i procka 4. Jak jest podłączona nagrywarka. 5. Może jeszcze coś by sie znalazło do napisania ale nie chce mi sie myślec, wszak godzina późna a czasu mało. Z tego co na razie mogę poradzić to zwiększ ilość pamięci operacyjnej do co najmniej 64MB. Napisz coś więcej może coś wywnioskuje. Pozdrawiam.
#3 |
Gość
|
hm...juz moge nagrywac (narazie komp mi nie siada) koles w sklepie powiedzial, abym zdefragmentowal dysk...pomoglo...a i jeszcze wywalilem wszystko z autostartu
|
![]() |
#4 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
wywal jeszcze sciemniacz, animowane kursory- slowem
wszystkie zbedne smieci - masz malo Ramu - nie nagrywaj w locie "fly" |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
dzieki...wiem ze mam malo ramu :-)) chce kupic ale nigdzie nie ma...
|
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.08.2001
![]() |
Co to znaczy nie ma
![]() Ja ostatnio kupiłem 256MB na giełdzie komputerowej (W Wawie) za 130zł - w sklepzch juz od 150zł. 128MB - 70zł 64MB - 40-50zł. Tylko kupić ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
hm.. ram tani ale potrzebuje jakiegos slabego np 64 mb 66 mhz... koles w sklepie powiedzial ze jakis lepszy tez zalapie ale musze miec "odpowiednia" plyte glowna...
dzieki wszystki za pomoc :-))) |
![]() |
#8 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
zmien kolesia - a po RAM na gielde
|
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
bede musial..
a.. mam jeszcze maly (duuuzy) problem bawilem sie ostatnio z plikami msdosa... zrobilem nakladke jais innych plikow... i po sformatuwaniu dysku bardzo czesto komp mi sie wieocha.... przed zabawa z dosem tak nie bylo...mak ktos jakis pomyskl jak to naprawic ![]() |
![]() |
|
|