![]() |
Platiniumy? niezłe tylko z daleka od światła słonecznego.
|
różnie to jednak bywa
Cytat:
Dlatego ostrzegam przed multispeed'ami chociaż niby produkowane przez Ritec'a. Wypalone na płycie dane kopiowane z cdrom'u i nagrywarki trwa wieki, z innymi płytkami nie mam takiego problemu. Ciekawe czy inni mieli podobne przejścia z tymi płytami. pozdrawiam, |
ej
ej a jak sprawdzic od kogo jest taki platinum tzn czy od riteka czy od kogos innego? bo na opakowaniu nie ma zadnych info o plytce tylko jakies bzdury
|
Re: ej
Ilość załączników: 1
Cytat:
pozdrawiam, Ps. Ewentualnie nero cd speed->extra->cdr info (chyba tam) |
platinumki
swietnie nadaja sie na gierki, jak sie znudzi to mala strata
Nagrywam no name i smigaja jak nalezy, a jak dzieciaki zdewastuja to robie "kopie zapasowa" nastepna za mala kase hehe. |
Jest opcja w NERO CD SPEED, ktora odczytuje ATIP - tzn pokazuje kto robi plytke... A po za tym to Multispeed jest od Ritek'a a 1-40 od Acera ( przynajmniej jak na razie...
|
Powiem Wam ze nie mam przekonania do tego rodzaju plytek, jednak co firmowa to firmowa :) Ja osobiscie kupuje Werby Pastele po 1,5zl/szt ;)
|
Platinum
Moim zdaniem bardzo dobre plyty
|
Platinumow troche jest. Kiedys tloczyla je firma Multi Media Masters Machinary SA. Teraz robi to Ritek i Acer. Te od Acera sa troche ciemniejsze i maja napis "CD-R80min", podczas gdy Riteki samo "80min", plyty z tloczni Acera maja takze troche wieksze cyfry.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:49. |