![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.11.2003
![]() |
Koniec problemów z InCD w WinXP SP1!!! :)
Aby zniknęły Wasze problemy z InCD pod WinXP SP1, koniecznie zainstalujcie InCD w wersji 4.2.9.1! Działa jak marzenie, bez żadnych problemów!!!
![]() PS. Czy ktoś jeszcze potwierdzi moją informację? ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.04.2004
![]() |
![]()
Też chciałbym się cieszyć, tak jak Ty
![]() Posiadam Lite-on DVDRV LDW-451S, program Nero wersja 6.3.1.6, pracuję na Windows XP Proffesjonal, bardzo bym się cieszył z podpowiedzi. Bardzo zależy mi na zapisie pakietowym. Pozdrawiam. ![]() ablaze@poczta.onet.pl |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
InCD masz najnowszą wersję... Spróbuj zainstalować najnowsze Nero do tego obecnie 6.3.1.20... Ja mam tak zainstalowane i wszystko działa...
![]() Jeszcze tylko mi powiedz, czy wyłączasz zbędne usługi w WinXP? |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.04.2004
![]() |
Cytat:
WindowsXP mam z konfiguracją pierwotną, nie wyłączałem, żadnych usług, jedynie Posłańca w msconfig. Jeżeli interesuje Ciebie, które usługi można śmiało wyłączyć, to mam wykaz tych usług - wykaz ten był w marcowym lub kwietniowym PC Format. Jeszcz raz dziękuję, pozdrawiam ^_^ Ablaze. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Na tej stronie znajdziesz wszystko czego potrzebujesz...
![]() http://www.nero.com/en/nero-up.php Pojawiła się nowa wersja InCD v4.3.0.3... NeroVision Express 2 też tam ściągniesz... Są 4 paczki oprogramowania... Ściągasz to, co jest Ci potrzebne. ![]() Daj znać, czy udało Ci się rozwiązać ten problem... Jak nie będziemy dalej kombinować... ![]() ![]() A co do usług w WinXP... To też mam wykaz usług, które można bez problemu wyłączyć... Był w CHIP'ie! ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez mcm44 : 04.09.2004 o godz. 11:33 |
![]() |
![]() |
#7 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zey sie pozbyc problemow z winxp i innymi programami proponuje przesiadke na inny system
![]() ostatnio dostalem nawet licencje na winxp i byl on na moim kompie cale... 10 minut? tyle potrzebowalem zeby sprawdzic konfiguracje kompa przy jego odbiorze od dostawcy - zaraz potem poszedl tam win2k na ktory mam licencje a jesli sprawa licencji mniej sie liczy lub wystarczy wam pol roczny trial to polecam 2003 serwer - szybka przerobka i nagle sie okazuje ze mamy stabilnosc 2k wyglad xp lub 2k lub jeszcze inny - jaki sobie rzyczymy i predkosc dzialania przebijajaca wszyskie inne sysy od m$ |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.10.2002
![]() |
A ja nie mam problemów ze stabilnością XP
Cytat:
Co do InCD to unikam - sypie się pod każdym systemem (jak nie zaraz to po czasie). |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Author
Zlotowicz
w xp jest niedopracowane zarzadzanie ramem - moze on dzialac stabilnie - zalezy to od konfiguracji sprzetowej, programowej i sposobu wykorzystania kompa - temu nie przecze
lecz statystycznie 2k jest stabilniejszy, glownie imho przez lepsz zarzadznie remem win2k3 to samo, ale jest dodatkowo duzo szybszy, szczegolnie przy apl wykorzystujacych ram bardzo mozno - np obrobka grafy/filmow na pewno xp jest popularny - bo jest latwy (czytaj gotowy do uzycia po instalacji), inna sprawa ze swiadomy uzytkownik chetnie poswieci troche czasu na konfiguracje (przez co niezaleznie od wykorzystywanego sysa czas jakis mu na to zejdzie) zyskujac odatkowa wydajnosc, a wtedy xp niestety przegrywa w przedbiegach z innymi sysami no i 2k czy 2k3 sa bezpieczniejsze przy statndardowej konfiguracji nawet ![]() a apropos incd - nigdy nie mialem z nim problmow, choc faktycznie wiem ze ludziom on czasem bruzdzi... |
![]() |
![]() |
#10 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Author
Zlotowicz
niestety sie mylisz - nie raz nawet na tym forum padaly stwierdzenia dotyczace zarzadzania ramem w sysach 2k i wyzej
widze to zreszta z wlasnych obserwacji, mozna o tym poczytac w necie... owszem mozesz tego nie zauwarzyc - zalezy to od sposobu wykorzystywania kompa i jego konfiguracji konflikty w dostepie do pamieci zdarzaly mi sie tylko w przypadku winxp - malo przyjemna sprawa ![]() ![]() albo zostaw wlaczony komp na kilka tygodni z winxp... kiedy sie sam restartnie? po kilku dniach bedzie mulil jak malo co (mysle oczywiscie o normalnym wyklorzystaniu kompa) na win2k3 nie probowalem, ale na win2k jechalem tak kiedys ponad 4 tygodnie - komp dzialal caly czas szybko, w koncu sie restartnol |
![]() |
![]() |
#12 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Pytanie: Co oznacza pojęcie konfliktu w dostępie do pamięci. Nie wiem czy myślę o tym samym. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
Cytat:
![]() |
#14 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.09.2004
![]() |
Gdzie znaleść ten program na bolączki napędu LG.
|
![]() |
![]() |
|
|