![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.06.2002
![]() |
sciaganie nero z netu...
hmm mam taki problem... juz od wesji 5.5.x.x jak tylko sciagne sobie nowego nero z neru i chce zainstalowac to selfextractor po dojsciu do 100% mowi ze exe file is corrupted... ktos cos wie na ten temat?
sciagalem wiele wersji z wielu zrodel... i co to moze byc u licha? thx za odpowiedz... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wyczyść sobie katalog Temp w Windowsach, tam się Nero rozpakowywuje przed instalacją, tam masz napewno pozostałości po poprzednich instalacjach.
#3 |
Nowy na forum
![]() |
nie to nie to....
![]() probowalem juz niemal wszystkiego.... |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Plik jest uszkodzony. Skoro ściągasz z tylu miejsc i każdy jest uwalony, to spróbuj zmniejszyć prędkość połączenia z internetem. Ja do ściągania używam DAP - gdy ustawię "Acceleration Mode" na "Super Acceleration Speed", to zawsze ściągają sie uszkodzone pliki. Jeśli używasz tego programu, to zmniejsz przyspieszenie na "Normal Speed" albo "Above Normal Speed".
Możesz też zainstalować Nero z jakiegoś CD z czasopisma.
#5 |
Nowy na forum
![]() |
hmm sciagalem windowsowskim normalnym sciagaczem...probowalem tez getrighta... zawsze to samo... to chyba nie jest kwestia polaczenia, bo zawsze jak sciagam nero to to jest..a jak inne pliki czy zipy to wsszystko gra...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
A czy inne exe ściągają się normalnie? Bo jeśli tak, to źródłowy plik na serwerze może być uszkodzony.
#7 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
albo masz viriona...
przeskanuj sobie system paroma antywiusami - a nuz cos znajdzie ciekawego poza tym - jak juz to ktos wczesniej powiedzial - powinienes znalesc nero na jakiejs plycie z gazety
![]() |
#8 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... spróbuj jeszcze wyinstalować bieżącą wersję Nerona z dokładnym wyczyszczeniem rejestru (usuń wszystkie wpisy Nero i Ahead).
#9 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki chopaki za wszystkie odpowiedzi ale...
robilo mi sie to na XPeku... ale dysk mi padl 2 dni temu... i na zupelnie nowym dysku..zainstalowalem nowy system WinMe i golo i wesolo bylo... bez virusow, exeki sie sciagaja dobrze.... tylko to ** nero robi takie jaja... no i nie wiem czy to jakis konflikt sprzetowy moze cos takiego powodowac ![]() bo juz naprawde brak mi pomyslow... musze dorwac plytke z gazety jak mowicie i zobaczyc... |
![]() |
![]() |
|
|