Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.11.2002, 18:43   #1
kwadrat
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 22.11.2002
Posty: 5
kwadrat w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
konwertowanie plikow o rozszezeniu img i bin i wma

1.sciagnalem plyty z grami i maja rozszerzenie: jedna bin a druga img. jak to zostalo skopiowane(jakim programem) i jak to doprowadzic do ladu?
2. jak przekonwertowac pliki muzyczne o rozszezeniu wma na mp3?

dzieki
__________________
kwadrat
kwadrat jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.11.2002, 19:22   #2
cyprek
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 27.11.2002
Posty: 6
cyprek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Re: konwertowanie plikow o rozszezeniu img i bin i wma

Cytat:
kwadrat napisał(a)
1.sciagnalem plyty z grami i maja rozszerzenie: jedna bin a druga img. jak to zostalo skopiowane(jakim programem) i jak to doprowadzic do ladu?
Sciągnij sobie program WinIso, otwiera ogromną większość formatów obrazów płyt i konwertuje je na format iso który możesz nagrać dowolnym programem.

na drugie pytanie nie znam odpowiedzi

pozdrawiam
Cyprek
cyprek jest offline  
Stary 27.11.2002, 21:43   #3
Yahol
Gość
 
Posty: n/a
Mozesz jak mowi kolega, ale mozesz podpiac pod Daemona i zobaczyc czy ci odpali, jezeli tak to wypal Clonem w locie!
@2. Wyprobuj CDeXa - konwertje chyba jedno w drugie.
 
Stary 27.11.2002, 23:26   #4
kwadrat
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 22.11.2002
Posty: 5
kwadrat w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Re: Re: konwertowanie plikow o rozszezeniu img i bin i wma

Cytat:
cyprek napisał(a)


Sciągnij sobie program WinIso, otwiera ogromną większość formatów obrazów płyt i konwertuje je na format iso który możesz nagrać dowolnym programem.

na drugie pytanie nie znam odpowiedzi

pozdrawiam
Cyprek
dziękuje za wszystkie wypowiedzi
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
__________________
kwadrat
kwadrat jest offline  
Stary 28.11.2002, 09:08   #5
para
Guru
 
Avatar użytkownika para
 
Data rejestracji: 18.11.2002
Lokalizacja: Gdzieś tam
Posty: 1,754
para niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: konwertowanie plikow o rozszezeniu img i bin i wma

2. jak przekonwertowac pliki muzyczne o rozszezeniu wma na mp3?

Easy CD-DA Extractor http://www.poikosoft.com/easycdda.html

Pozdrawiam
para jest offline  
Stary 28.11.2002, 17:19   #6
emtope
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 28.11.2002
Lokalizacja: Olsztyn
Posty: 2
emtope w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Re: Re: konwertowanie plikow o rozszezeniu img i bin i wma

Cytat:
cyprek napisał(a)


Sciągnij sobie program WinIso, otwiera ogromną większość formatów obrazów płyt i konwertuje je na format iso który możesz nagrać dowolnym programem.

na drugie pytanie nie znam odpowiedzi

pozdrawiam
Cyprek
rzeczywiscie WinIso mi zmienil format z .bin na .iso - ale ... w Nero chcialem wypalic te .iso (burn image) i zapisywalo mi sie na hdd w formacie .nrg zamiast na plycie ... czemu wczesniej jakims cudem zapisalem na plycie, tyle ze w formacie .nrg ...
prosze o pomoc
pozdrawiam
emtope jest offline  
Stary 28.11.2002, 17:37   #7
Yahol
Gość
 
Posty: n/a
Po co kombinujesz? Podepnji ten obraz, albo pod viruala Clona, albo pod Daemona, sprawdz obraz i wypal Clonem! Chyba przekombinowales z konwersja i wypalaniem pod Nero!?
 
Stary 28.11.2002, 18:03   #8
grzeniu
XV1100
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika grzeniu
 
Data rejestracji: 19.02.2002
Posty: 27,094
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Re: Re: Re: konwertowanie plikow o rozszezeniu img i bin i wma

Cytat:
emtope napisał(a)


rzeczywiscie WinIso mi zmienil format z .bin na .iso - ale ... w Nero chcialem wypalic te .iso (burn image) i zapisywalo mi sie na hdd w formacie .nrg zamiast na plycie ... czemu ....prosze o pomoc
pozdrawiam
Bo nie wybrales nagrywarki tylko robiles zapis na napedzie wirtualnym (menu nagrywarka>wybor nagrywarki). Najlepiej zaznacz sobie w oknie opcji zapisu "uzyj wielu nagrywarek" wtedy zawsze bedzie cie pytal przed zapisem ktorego napedu uzyc.
__________________
Pozdr./Grzeniu
grzeniu jest online  
Stary 28.11.2002, 18:18   #9
Mr.Rafik
Bywalec
 
Avatar użytkownika Mr.Rafik
 
Data rejestracji: 17.07.2002
Lokalizacja: Polska
Posty: 61
Mr.Rafik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
w nero masz opcje nagraj z pliku i ta opcja nagrywasz iso
__________________
Divx, Games
Mr.Rafik jest offline  
Stary 29.11.2002, 00:31   #10
emtope
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 28.11.2002
Lokalizacja: Olsztyn
Posty: 2
emtope w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Re: konwertowanie plikow o rozszezeniu img i bin i wma

Cytat:
grzeniu napisał(a)

Bo nie wybrales nagrywarki tylko robiles zapis na napedzie wirtualnym (menu nagrywarka>wybor nagrywarki). Najlepiej zaznacz sobie w oknie opcji zapisu "uzyj wielu nagrywarek" wtedy zawsze bedzie cie pytal przed zapisem ktorego napedu uzyc.

dzieki bardzo, rzeczywiscie zrobilem tak jak radziliscie i pomoglo
pozdrawiam
emtope jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.