![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.12.2002
![]() |
to nie jeszcze jedna sonda
Proszę o odpowiedź na pytanie jakiej marki nagrywarka bierze wszystkie zabezpieczenia(jesli taka jest) lub bierze ich najwiecej.Cena nie gra roli.Proszę o wypowiedź stare wygi w tym temacie(morze moderator i admini).Jesli ktoś poda model to konkretnie jaki(symbol+marka).Mam okazję zmienić więc idę na całość.Proszę się nie wypowiadac osób które w te klocki bawią się od niedawna bo w końcu same trafią na coś co nie przegrają.Jeśli mozna to wmiare szybko bo czas mnie nagli z wymianą
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Na zabezpieczenia to tylko LiteOn !!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
!!!witam!!!
ps. NIE jestem ani adminem ani moderatorem!!!!!!!!!!!!! Zapewne najwiecej zabezpieczen lamia LITE-ON, ale nie mam takiej to ci dokladnie nie wskarze modelu...... .....mimo wszystko polecam YAMAHA'e , zreszta ona chyba tez lamie wiekszosc zabezpieczen, moze gdzies ja jeszcze kupisz(sa trudnosci) to jest spox wypalora....dla dodatkowej iformacji ogladnij sobie testy....a jak YAMAHA to do Lasera ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
A jaki konkretny model Liteona bo nie zawsze najnowszy jest najlepszy.Miałem Plextora za 1300zł(jak pojawił sie na rynku).Okazało się,że nie taki dobry jak cena.Zmieniłem na Teaca 540E.Cieszyłem sie do momentu safedisc 2.7(chciałem przegrac grę zabezpieczona tym systemem i dupa).Dlatego teraz pytam bo mam okazję zmienić bez względu na cene i nie chcę za jakis czas dowiedziec się,że znowu cos nie da się przegrac(wiem,że wchodzą nowe sytemy zabezpieczeń) ale chociaz na jakis czas.Nie chcę aby było to kolejne miejsce przekomarzania sie co jest lepsze(tu z adminem sie zgadzam,że można dostac szału na takie ankiety)ale miejsce w które jak zajzy ktoś kto bedzie chciał kupić nagrywarke to przeczyta co ma kupic aby zaspokoić swoje potrzeby.Ciesze się,że wypowiadaja sie osoby doświadczone bo wiadomo praktyka to nie teoria(sam się o tym przekonałem na własnej skórze)
Ostatnio zmieniany przez wera : 19.02.2003 o godz. 21:01 |
![]() |
![]() |
#6 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akurat z Liteon-ami nie ma tego problemu, ze nowsze modele sa gorsze od starszych. Mozesz spokojnie brac 48125S, 48125W, 48246. Nie wiem tylko nic na temat tego z predkoscia nagrywania 52, ale chyba tez nie jest najgorszy.
#7 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#9 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
![]() |
Jeśli chodzi o problematyczny overburning to z opisu na CDRinfo nie ma tego problemu nagrywarka Liteon48125W z biosem w wersji VSO1 do VSO6.
Inne modele moga miec ale nie jest to reguła. |
![]() |
![]() |
#12 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Dobra to i ja cos powiem, mysle ze najlepszym wyborem bedzie model Lite-ON'a 48246S. Moim zdaniem jest to najlepszy model tejze firmy jaki wyszedl. Wersje 52x maja jeszcze nie dopracowany firmware, i ogolnie szkoda na nie kasy. 48x w zupelnosci wystarczy.
|
![]() |
![]() |
#13 | ||
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
nie zgadzam sie z tym... nie tylko Litek kopiuje wiekszosc zabezpieczen, a co do jakosci.. sa znacznie lepsze spawary... chcialem dodac jakie do obu przypadkow ale nie bede rozpoczynal wojny.
![]() |
#14 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() |
Najnowsze Liteony
radza sobie ze wszystkim...
|
![]() |
![]() |
#15 | |
the one