![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.07.2001
![]() |
Kto czym nagrywa ?
Powiezmy że jest to pytanie statystyczne... :-)
Mój duet to WinOnCD 3.8PE (mówcie co chcecie ale żaen GEAR, Nero, InstantCD o Easy CD Creatorze nie wspominając NIE DORASTAJĄ MU DO PIĘT) no i CloneCD 2.8.4.3 z Clony 1.07 Nie ma dla mnie płyt nie do nagrania :-) |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Cytat:
Jak twierdzisz ze nero nie dorasta do piet winonowi to lepiej idz sie przespac. Skoro tak twierdzisz to ja ze swojej strony nic nie napisze..... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
z winoncd i innymi programami, ktore wymieniles nie mialem stycznosci (i z reszta nie chce miec) poza jednym - ofkoz nero. nie wiem czy zaluzje masz zasloniete na maxa, albo monitor zbyt sciemniony, ale nero rulez.
pozdrawiam wszystkich neropalkow. |
![]() |
#4 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Ja myslę że Nero + cloneCD = idealna kopia }>}>}>
|
![]() |
![]() |
#5 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
a ja tam mam nero 5.5.0.4, winoncd 3.7 pe i clonika 3*** / a co znów go wgrałem
![]() sorki za ortografie ale to nigdy nie było moją dobrą stroną ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.05.2001
![]() |
Całkowicie się z tobą zgadzam cana. Ciężko wskazać najlepszy program. Nero tak jak i WinOnCD ma swoje wady.
A mój zestaw to WinOnCD 3.7PE+BlindWrite Suite PL, i mnustwo detektorów które jak przychodzi co do czego to i tak nic nie pokazują albo upierają się że gra ma SafeDisck 2 (czyt mogę dać spokój bo nagrywara nie obsługuje -> a po przegraniu i tak chodzi) |
![]() |
![]() |
#7 |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
nero i cdclone i nic poza tymi dwoma
#8 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
6
święte słowa CANA ... ubodzy Ci którzy nie widzieli WinonCD i ubodzy Ci którm los nie przyniósł NERO'na.... pozdro 6 oczywiście CLONE również a wykrywacze .... no cóż jak kto lubi... P.S. po co mam wykrywać czy gra ma safediska (to coś jak BSE u krów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
WinOnCd 3.7 PE oraz CDRWin 4.0A. Ten ostatni jako kopiarka CD Audio. Clona do Yamahy użyć nie mogę
![]() |
![]() |
#10 | |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.05.2001
![]() |
U mnie na Yamaszce 4/4/16 SCSI chodzi bez problemów CloneCD 2.8.5.2 natomiast CloneCD 3.0.0.17 nie chciał nagrywać gdy były obecne Subkanały. Najnowszej wersji nie testowałem więc nie wiem może jest ten sam problem ale przecierz wersja 3.x.x.x.x.x to BETA więc wszystko możliwe.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.05.2001
![]() |
Kiedyś używałem WinOnCD 3.7 i 3.8 bo wg mnie był łatwiejszy w obsłudze ale szybko przesiadłem się na NERO 5xxx teraz po prostu go bardziej lubie.
Do kopiowania płyt używam CloneCD 2843 (wersja 3 nic nie wnosi czego nie ma starsza) CDRWIN 3.8D (jak wyżej) Daemon Tools 2.7 gdyż image z clona i cdrwina moge od strzała sprawdzić w działaniu. |
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.10.2000
![]() |
Zdecydowanie Nero, WinOnCd i Clone
A tak przy okazji to ostatnio spotkalem sie z softem do nagrywania bardziej wq** niz EasyCD. W pracy kupili mi HP9100 i do niego dolaczone bylo to wspaniale dzielo HP CD-Writer (nie mozna nawet wybrac czy chcemy multisession czy nie, o braku innych opcji nawet nie mowie). HP przechodzi sam siebie nagrywarka badziew, dolaczone oprogramowanie jeszcze gorzej, cena wcale nia mala. Cholera mogli mnie zapytac zanim mi to *** kupili. Uff dobrze ze w domu mam Plexa. |
![]() |
![]() |
#14 |
ele mele dutki
Data rejestracji: 08.01.2002
![]() |
Z nagrywarką miałem WinOnCD 3.7 i jego nadal używam (może z przyzwyczajenia
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gość