![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Ricoh MP-7200A i SafeDisc 2.0
Jestem zainteresowany kupnem tej nagrywarki (20x10x40x).W tescie na CDRinfo.pl wszystko jest OK, poza tym, ze "nie radzi sobie ona z zabezpieczeniem SafeDisc 2.0" - tzn. po przegraniu CD dziala tylko w nagrywarce Plextora. Mam w zwiazku z tym pytanie: czy taka plyta dziala rowniez w tej nagrywarce (w koncu ja wypalila
oraz czy sa jakies inne godne polecenia modele nagrywarek z BurnProof/JustLink, ktore radza sobie z tym i innymi zabezpieczeniami - chodzi mi o backup oryginalnych gier oraz mozliwosc nagrywania do 870 MB (99 min) na CD.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Cytat:
Jak podaje serwis CDR-Info.com Acer w najbliższym czasie rozpocznie sprzedaż nagrywarki umożliwiającej zapis płyt CDR z prędkością x20. Nagrywarka wyposażona w technologię zapobiegania występowaniu błędów "SeamLess-Link" umożliwiać będzie zapis w trybie DAO-RAW. Można mieć nadzieję, że - podobnie jak reszta nagrywarek firmy Acer - umożliwiać będzie bezproblemowe tworzenie kopii płyt zabezpieczonych przy użyciu SafeDisc v2.0. Czytaj uważnie www.cdrinfo.pl No i czekaj na recenzje tego Acera 20x
|
![]() |
|
|