![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.05.2003
![]() |
Ktory Liteon lepszy x48 czy 52 ?Roznica w cenie niewielka
Pomozcie ktory Litek wybrac.Czy ten x48 czy ten x52.
Chodzi mi o nastepujacy problem. Slyszalem juz tutaj na tym forum ze Litek x48 z biosem 52 gorzej chodzi niz normalny x52. Jesli ktos cos wie na ten temat niech napisze. W czym sie to przejawia.Zaznaczam ze zalezy mi na kupnie Litka na ktorym mozna by wypalic i dane i muze dobrej jakosci . No i zeby sprzet byl w miare niedrogi. Chyba ze polecacie innego faworyta do dobrego zrzucania danych i wypalania muzy na dobrym poziomie , no i niedrogiego. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Z tego względu, że jesteś nowy na forum powiem Ci tak!
![]() -masz na dole strony okienko "go to" tam znajdź wyszukiwarke, wpisz swoje pytanie i odnajdziesz wieele postów na ten temat. Taki post był także niedawno bo AŻ ![]() ![]() Żeby było śmieszniej to ty zamieściłeś tego posta i po co drugi? ![]() Od siebie tylko powiem, że polecam Litka 48X "S" i z nowym biosem on chodzi dobrze, ktoś Ci głupotek nawpychał troszke. ![]() Ale najlepiej to wiedzą sami użytkownicy tego modelu, ale jedno wiem na pewno są z niego zadowoleni ![]() ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 21.05.2003 o godz. 09:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Re: Ktory Liteon lepszy x48 czy 52 ?Roznica w cenie niewielka
Cytat:
|
|
![]() |