![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.05.2004
![]() |
Łączenie róznych obrazów...ISO, Bin.....
Witam wszystkich.Mam problem.Mam dośc juz nagrywania jednej gry na np 4 cd lub 3 cd itd.....o co mi chodzi wiec chciałbym połączyć gre która jest np na 4 cd( gra jest oczywiście w obrazie o rozszerzeniu ISO, BIN lub innym ale najcześciej o tych dwóch rozszerzeniach) w jeden obraz i nagrac na płyte dvd.Wiadomo o co chodzi oszczedność miejsca w eteiu na płyty...jak wszyscy wiecie corz wiecej gier wychodzi na 3 lub 4 cd a nwet wiecej.Wiec jak mozecie to w miare prosty sposob wytlumaczcie mi jak połaczyc te obrazy w jedna całość aby wypalić to sobie na płytke DVD i zeby to działało oczywiście bez problemu w przyszlości.Z góry dzieki
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Nie wiem ale wydaje mi sie, ze raczej to jest troche nie mozliwe.
Musialbys chyba znac sie na tym aby samodzielnie to jakos przerobic. Ciezka sprawa. Lepiej nagraj sobie to w obrazach na ta plyte, dodaj jakiegos virtualnego cd-roma (daemon) aby wszystko bylo na miejscu i potem bedziesz z tej jednej plyty podmontowywal obraz po kolei.Takie troche rozwiazanie z obejsciem.... |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.02.2004
![]() |
Popieram pomysl nagrania w obrazach, szczegolnie, ze instalka jest tak zrobiona, ze bedzie zadala kolejnych plyt CD, na ktorych znajdja sie odpowiednie pliki. Jezeli jednak chcesz testowac to zrzuc wszystko z plyt za pomoca Daemon Tools i nagraj, ale watpie zeby rezultat byl dobry...
#4 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#5 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Szczegolnie dla osoby nie zajmujacej sie ich tworzeniem. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Jeżeli płyta zawiera pliki *.cab czy *.dat już nie pamiętam (ale coś w stylu CMR4) to luzem, ale trzeba przy tym zdeczka pomyśleć
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Wyczytałem że GameJack oferuje tego typu opcje/operacje. Wypróbuj.
|
![]() |
![]() |
|
|