![]() |
Cytat:
A co do korekcji CD-ROM LTN-526S to miałem tak± płytek któr± testowałem na 5 różnych sprzętach (między innymi na CD-ROM LITE-ON dwóch LG i paru innych) i tylko LITE-ON 52327S j± przekopiował na dysk. :) |
nie rozumiem starszych Userów czemu pozwolili na dalsz± dyskusje, a tym bardziej w niej uczestnicz±...tym bardziej, że dyskusja "co wybrać" nie wybij± się czym¶ ponad innych tego typu pogaduszek!
KARINO! Użyj opcji szukaj to moja rada to najlepszy sposób na zebranie wiadomo¶ci tym bardziej jak potrzebujesz szybkiej odpowiedzi : ] Od siebie polece LG...bardzo zadowolony użytkownik firmy z do¶wiadczeniem w multimediach :chytry: |
Cytat:
|
od dłuższego czasu noszę się z zamiarem kupienia cdromka liteonka, bo skoro nagrywareczki s± ¶wietne to cdromki też mog± być takie. Jednak chyba liteon ma słab± korekcję błędów :(. Kilka miesięcy nagrałem normalnie film w nero, a płyta nie jest zarysowana, a film nie chce się przegrać.... Strasznie długo schodzi sczytywanie go, ale w połowie wyskakuje bł±d, że nie może odczytać... dlatego chciałem poznać opinie kogo¶ kto ma cdromka liteonka :).
Pozdro |
LiteOn - "zje" kazda plyte, nagra 99min nosnik, wypali bezblednie :cool:
|
czy plyty ktore ci sie zle sprawdzaja kprobem paliles w feurio?
bo ja zauwazylem smieszna rzecz - kprobe wszsytkie plyty czyta ladnie - za wyjatkiem tych plyt audio palonych w feurio (ktorym nie zrobilem close cd) - wtedy robi dziury w wykresie uzywam cddoctora - z jakis dziwnych powodow teoretycznie glupszy program radzi sobie z tym bez problemow ps. jasne ze liteon :) |
Cytat:
|
tak ogólnie to oNlY LITE-ON.... ja mam 48/24/48 i jest spoczko :). Polecam !!!!!! a LG.... no niech zostanie LG.... ja i tak faworuzuję LiTeOn.... a czy kto¶ ma może jaki¶ cdrom LiTeOn'a !?
|
no i dobrze ze na Teaca Cie nie stac bo ostatnio sie sypia (pisze jako uzytkownik Teaca a nie jego przeciwnik ^_^ )
ja bym bral liteon - z uwagi na pomiar bledow a pozatym lg nie lubie (zaraz rozpeta sie burza ^_^ ) pewnie zaraz pojawi sie mnustwo posto ze to juz bylo tysiac razy ^_^ |
LEPIEJ LITEON czy LG ???
POwiedzcie mi czy lepiej kupić nagrywarke LITEON-a 52/32/52 czy LG 52/24/52 a może AOPEN ?? Bo na TEACA MNIE NIE STAĆ .PROSZĘ O SZYBKˇ ODPOWIED¬.DZIĘKI!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:18. |