![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Teac CD-540E kontra Teac CD-W516EB
Cześć
Ostatnio wpadła mi w ręce pewna gierka (dokłandnie kumpel podrzucił mi Daikatane (pirata) abym mu skopiował).CloneXL nie doszukał sie zadnych zabezpieczen ,więc zrzuciłem obraz płyty na dysk (nie zaznaczając żadnych opcji w CloneCD ).Płytka sie nagrała ,ale przy instalacji gdy wskaźnik doszedł do 100% cały proces instalacji zatrzymywał sie w miejscu (jakby sie zawiesił).System nadal działał ale proces instalacji trzeba było zakończyć Ctrl+Alt+Delete.Gra gra się uruchamiała ale nie można było jej odinstalować.Nic takiego nie miało miejsca podczas instalcji z pirata. Sprawdziłem jeszcze kilka innych opcji w CloneCD i zawsze było to samo.Zdziwnienie moje wywołało gdy do odczytu użyłem cd-rom . Zarówno w locie jak i przy zrzuceniu obrazu na dysk płytka nagrał się wporządku . Moje pytanie dotyczy więc odczytu płytek na tych dwóch urządzeniach . Co takiego ma cd-rom czego nie ma nagrywarka .A może ma to związek z grą lub tym że jest to pirat. Nagrywarka jest ok gdyż w przypadku innych gier nie wystapil u mnie taki problem . Z góry dzięki z odpowiedź lub podpowiedź . |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|