Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 28.11.2001, 12:11   #1
oskar
Gość

Teac CD-540E kontra Teac CD-W516EB

Cześć

Ostatnio wpadła mi w ręce pewna gierka (dokłandnie kumpel podrzucił mi Daikatane (pirata) abym mu skopiował).CloneXL nie doszukał sie zadnych zabezpieczen ,więc zrzuciłem obraz płyty na dysk (nie zaznaczając żadnych opcji w CloneCD ).Płytka sie nagrała ,ale przy instalacji gdy wskaźnik doszedł do 100% cały proces instalacji zatrzymywał sie w miejscu (jakby sie zawiesił).System nadal działał ale proces instalacji trzeba było zakończyć Ctrl+Alt+Delete.Gra gra się uruchamiała ale nie można było jej odinstalować.Nic
takiego nie miało miejsca podczas instalcji z pirata. Sprawdziłem jeszcze kilka innych opcji w CloneCD i zawsze było to samo.Zdziwnienie moje wywołało gdy do odczytu użyłem cd-rom . Zarówno w locie jak i przy zrzuceniu obrazu na dysk płytka nagrał się wporządku . Moje pytanie dotyczy więc odczytu płytek na tych dwóch urządzeniach . Co takiego ma cd-rom czego nie ma nagrywarka .A może ma to związek z grą lub tym że jest to pirat. Nagrywarka jest ok gdyż w przypadku innych gier nie wystapil u mnie taki problem . Z góry dzięki z odpowiedź lub podpowiedź .

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: