![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
LG 16x
Minęło już dość dużo czasu od kiedy ta nagrywara(16-10-40) pojawiła sie na rynku Ja sam jestem jej szczęśliwym posiadaczem :-) ale chciał bym sie dowiedzieć o zdanie innych posiadaczy tej nagrywary>Czy jesteście z niej zadowoleni?Czy ktoś juz wypalił na niej ponad 100 płyt ? Jak się ogólnie sprawuje?
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Mam to cacko i mówie to z pełną świadomością - "CACKO". Wypaliłem już koło 150 - 180 płytek a jej jeszcze mało
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Mam ta spaware juz 3,5 miesiaca. Ani razu mnie nie zawiodla a wypalilem juz ok 250 plyt.
Naped made in korea a BIOS to 2.01 ![]() Za te pieniadze to jest CUDO SPAWARA polecam !! |
![]() |
#4 |
Gość
|
Mam tą nagrywarkę jakieś 3 tygodnie i wypaliłem ok. 50 plytek i wszystko byłoby ok. gdyby nie prędkość 16x. W co drugim odtwarzaczu CD-ROM (DVD-wogóle nie widzi płytki) nie chcą chodzić płytki nagrane 16x, a w nagrywarkach chodzą wszystkie. Czy też spotkaliście się z taką sytuacją
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
Przy takich objawach - zmień płytki, albo pogódź się z mniejszą prędkością nagrywania.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2001
![]() |
Mam ta nagryware juz ponad 0,5 roku i na poczatku mialem problemy bo niektore nowe napedy nie chcialy czytac nagranych plyt(granatowa Esperanza). Wrocilem do Platinum'ow i nie mam zadnych problemow.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
mam lg 16x 2 miesiące i jest ok. Tne płyty ostro i jest oka. Ale niestety przy tnięciu w locie wysiadł mi cd-rom i wiecie jaki ......... TEAC x40. Po dwóch miesiącach cięcia płyt w locie nie wytrzymał cd-rom szanowanej firmy
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
Troche z innej beczki ...
Umiecie - znacie sposób, na przeprowadzenie testu na overburning z wykorzystaniem tej nagrywarki w Feurio lub CDSpeed |
![]() |
#9 |
Gość
|
Mam LG 16x10x40 ok rok lub mniej (nie pamiętam kiedy była jej premiera bo wtedy ją kupiłem) i działa za***iście, nigdy mnie nie zawiodła !!, to wspaniały wyrób i nie jest to wypowiedż postronna bo miełem inne nagrywarki innych firm, LG się postarało!
|
![]() |
|
|