Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 19.02.2002, 22:08   #1
Face OFF
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 19.02.2002
Face OFF zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
!!!! LG 24/10/40 a Safedisc i SD2 !!!!

Czekałem do 18.o2.2002 na recenzje mojej nagrywarki LG x24 i sie doczekałem Czytam uważnie a tu masz babo placek, nie dowierzam moja 24 nie łupie SD i SD2 co jescze potwierdziłem przez wypalenie tego cwanego pliczku z SD2 i faktycznie nie moglem go po wypaleniu przegrac z płytki. Poczułem uscisk w gardle i chciałem wydrzec morde ale była 2 w nocy !!! Szlak mnie trafił na miejscu Jak to możliwe ze LG x16 i LG x32 przegrywają a model LG x24 czyli pośredni nie. QWA o co tu biega. No ale nie dałem za wygraną i sam sie zabrałem do testów !!! Zaczełem smażyć FIFE2002 zabezpieczoną SD2 i sprawdzam: serce mi ze złości wali a tu miłaniespodzianka bo kopia działa i jest OK !!! No nic nastepny był Settlers 4 i co qwa też działa kopia !!! Dalej Sacrafice i to samo !!! Comanche 4 też działa kopia !!! SimGolf też OK!!! Więc pytam PANOWIE z CDRINFO jak mi się udało te kopie przegrać jeśli waszym zdaniem LG x24 nie przegrywa SD i SD2 ? Prosze o wytłumaczenie, bo zawsze wierzyłem w wasze recenzje a tu nagła sprzeciwność, no ale miła jak dla mnie. Ale w drodze jest już LG x32 !!! he he he

.................................................. ............................
pozdrawiam Face OFF
Face OFF jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: