Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.05.2002, 12:21   #1
TheOne
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 02.05.2002
Posty: 21
TheOne w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
LG-24speed a SD 2

Czy ta nagrywarka obsluguje w koncu SD 2?Jedni pisza,ze tak,drudzy,ze nie.Jak to w koncu jest?LG16 obsluguje SD 2.To wydajac 24 LG poszlo o krok w tyl.Przeciez to nielogiczne.Przeciez jesli 16 obsluguje to i 24 jako nawsza tez powinna.Przeciez nie cofneli by sie wstecz.
TheOne jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.05.2002, 12:50   #2
Plemnik
Forumator
 
Avatar użytkownika Plemnik
 
Data rejestracji: 05.04.2002
Lokalizacja: Szczecin
Posty: 787
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
to nie tak. Dla producenta przegrywanie zabezpieczonych plyt to nie jest najwazniejsza kwestia - tak wiec z ich punktu widzenia nie cofneli sie w rozwoju. A jeszcze nie slyszalem zeby LG 24 przegralo oryginalna zabezpieczona plyte.
Poza tym zdolnosc przegrywania SD zalezy od chipsetu sterujacego nagrywarka a w LG jest taki ktory nie potrafi wykonac poprawnej kopi
Plemnik jest offline  
Stary 04.05.2002, 13:27   #3
dragal
Forumator
 
Avatar użytkownika dragal
 
Data rejestracji: 28.02.2002
Posty: 875
dragal niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
to fakt tylko LG16x , 32x i 40x potrfia kopiowac SD2
__________________
Pozdrawiam dragal
dragal jest offline  
Stary 05.05.2002, 00:46   #4
Pedros
Second variety
 
Avatar użytkownika Pedros
 
Data rejestracji: 11.01.2002
Lokalizacja: dziki wschód
Posty: 1,843
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Fakt, albo i nie:
http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=27124&P=1&SID =167359#ID11
__________________
Pozdrawiam Pedros
Pedros jest offline  
Stary 05.05.2002, 01:07   #5
Plemnik
Forumator
 
Avatar użytkownika Plemnik
 
Data rejestracji: 05.04.2002
Lokalizacja: Szczecin
Posty: 787
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
hehehe nie rob mu wody z mozgu - ta nagrywara nie kopiuje SD generalnie a ze cuda sie zdarzaja ;-)
Plemnik jest offline  
Stary 05.05.2002, 07:03   #6
TheOne
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 02.05.2002
Posty: 21
TheOne w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Bylem na stronie ClonyXXl i widzialem spis nagrywarek obdlugujacych SD 2 i byla na liscie LG24.Tak samo jest na stronie CloneCD.To juz nie wiem.Moze zalezy to od tego gdzie zostala wyprodukowana oraz od biosu?
TheOne jest offline  
Stary 05.05.2002, 22:32   #7
Pio
Gość
 
Posty: n/a
Weż sobie oryginalna grę zabezpieczoną SD2 i spróbuj przegrać, to zobaczysz czy się da. Mnie się nie udało (no chyba, że się włączy AWS)
 
Stary 06.05.2002, 07:14   #8
Pedros
Second variety
 
Avatar użytkownika Pedros
 
Data rejestracji: 11.01.2002
Lokalizacja: dziki wschód
Posty: 1,843
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jednym słowem sama nie obsługuje (nie kopiuje), ale da się na niej wykonać działającą kopię sd2 (przy włączonym Amplify Weak...)
W sumie... wynik pozytywny?
PS. Na starszych (poza x16) nawet z włączonym AWS nie da się skopiować SD2
__________________
Pozdrawiam Pedros
Pedros jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.