![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
jak przegrać Frozen Throne?
Witam
Mam pytanie, w jaki sporób przegrać Wara III Frozen Throne. Podstawę przegrywam bez problemu, ale z dodztkiem ani rusz. mam DVD LG DRD8160B i nagrywarkę Lite-On LTR 40125s. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
Opisz dokładniej jakim programem kopiujesz.
Jakim profilem. Jaki jest efekt niedziałania przegranej płytki. Czy obraz działa w napędzie wirtualnym? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Po pierwsze ro nie ten dzial, a po drugie to juz sie pytalem o TFT w odpowiednim miejscu i moze ktos cos pomoze. POdtswowa kwestia : czym TFT PL jest zabezpieczone. Zeby bylo jasne ClonyXXL pokazuje tylko bledne sektory pod koniec (o ile dobrze pamietam) wiec wyglada to na securoma.
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=23086 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Bo to jest securom. Problem polega na tym, że płyta nie działa. tzn. podstawowa wersja Wara III też ejst tym zabezpieczona i ją bez problemu przegrywam. A Dodatku na tycxh samych ustawwieniach ani rusz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
cześć Przegrywam oczywiście CDclonem 4.0.0.2. Efekt źle prrzegranej płyty jest taki, że nawet jeśli płyt jest w napędzie, to Frozen throne, dajel umiera się, że chce zpraedzć płytę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
clcone cd nieradzi sobie z nowym securomem
narazie działający obraz zrobiłem najnowszym alcoholem jescze nie nagrałm na cdr profil z alcoholera4 securom new > 4.77.00.0099 RMPS odzczyt na 8x obraz robiony na DVD Samsung16T |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2003
![]() |
słuchajcie przy okazji mam pytanie oki? czy jak całą płytkę się przegra na twardziela i przy nagrywaniu da się taką samą etykietę dysku to czy zabezpieczenia zostają i potem nie da się otworzyć wypalonej płytki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
cześć właśnie w tym cały problem że nie wiem czy sobie nie radzi. Jka już mówiłem Warcrafta III przegrałem bezproblemu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Nadal nie rozumiem dlaczego ten temat jest w tym dziale !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Wszystkie wyprodukowane/wydane gry od kilku miesiecy - ktore sa zabezp. SecuROMem, nie sa mozliwe do przegrania w idealnej kopii. Mozna wykonac kopie ktora sie uruchomi na wybiorczych czytnikach, lub uzywajac emulatorka Clonowego lub z alkohola, lecz w dalszym ciagu nie bedzie to idealna kopia ! Podstawowy WarCraft 3 byl jednym z ostatnich tytulów gdzie SecuROM byl jeszcze mozliwy do skopiowania w 100& IDEALNIE ! Jedyne co pozostaje, to albo kupic Oryginal, albo zadowolic sie cr**kiem
![]() Pozdrawiam.
![]() |
#11 |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Mam orginal ale nie chce meczyc plyty. Poki co zastowowalem polowiczne rozwiazanie i mam podmontowany obraz na dysku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|