![]() |
Sam posiadam LG 48x24x48 mimo, że wcześniej byłem zagorzałym fanem Lite-Ona. Powodem, który skłaniał mnie do drugiego było legendarne już omijanie zabezpieczeń (SD2). Szalę na korzyść LG przechlił fakt, że jest to sprzęt znacznie cichszy, posiadający już mechanizmy pozwalające wykonać poprawne kopie płyt zabezpieczonych i jak do tej pory jestem z niego bardzo zadowolony i śmiało mogę polecić.
|
Witam osobiscie wybieram Lite-on ale mam jeszcze na chodzie (tylko odtwarzanie) Lg gce8016b i nie bylem z nej zadowolony. Fakt sa cichsze ale nie wytrzymala moich testow i wypalan. Teraz mam LTR 5246S i dziala spoko. Moi znajomi (wlasnie opijaja magisterke -pozdrownienia z izby :)) maja lg x4@8 i lg x8 dzialaja im swietnie wypalili juz na nich sporo sporo sporo plyt i jeszcze tfu tfu nic sie nie dzieje. Tak ze wydaje mi sie, ze wybor bedzie dobry wtedy jak bedzie eksploatowana ta nagrywarka.
|
"odłożyć do lamusa"
Cytat:
Cytat:
Sprawdź w encyklopedii, a potem w słowniku... Tylko nie najeżdżaj na mnie znowu ;), ja się do Ciebie nie czepiam... Tak tylko piszę, żeby bronić mojej frakcji... @ampel, wytłumacz koledze przede wszystkim, żeby nie kupował w MediaMarkt. Przecież są normalne sklepy pzdr |
obojetnie czy litek czy LG byle NIE W MEDIAMARKT
|
Myślę, że jest to pytanie z typu "Wyższość świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy". Mam Litka i spoko mogę go polecić, ale nie podejmę się porównywać go z LG bo na tamtym nie pracowałem.
|
TO JUZ BYLO!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:08. |