![]() |
Zbieg12 prośba do Ciebie
Podrzuć mi ten programik DMACheck !!! Z góry dzięki. cdwriter20@hoga.pl |
Cytat:
|
wszystko ładnie pięknie ale ja mam sklep z komputerami i wszystkie modele pracują w pio 4 jęśli coś testujesz to weż napęd z rynku a nie specjalny jeden model z lg, który akurat chodzi w udma. druga rzecz to taka że nawet gazety podają w testach że lgx52 pracuje tylko w pio-4 bodajże chip
|
Testowany LG 52 Max był napedem "wzietym z rynku" - dokladnie we wrzesniu roku 2000. Jezeli to jest "specjalny model" - to niestety to juz nie moja wina.... EOT
|
[quote]kostek (25-05-2001 20:15):
ja mam między innymi lgx52 i chodzi tylko w pio4!!! tak pokazuje bios płyty HEJ! Ja mam Lgx52 i chodzi w DMA. Pozdrawiam |
Cytat:
NARA |
Widzę, że DMACheck wzbudza zainteresowanie...
A więc ciągnijcie! [html] <style fprolloverstyle> A:hover {color: #cc0000; background: "#fff000"; cursor: default; font-family: Arial; font-weight: none; text-decoration: none} A:link {CURSOR: default; FONT-FAMILY: Arial; FONT-STYLE: normal; FONT-WEIGHT: none; TEXT-DECORATION: none} A:visited {CURSOR: default; FONT-FAMILY: Arial; FONT-STYLE: normal; FONT-WEIGHT: bold; TEXT-DECORATION: none} </style><BODY BGCOLOR="#171F31" TEXT="#00fF00" LINK="#00ff00" ALINK="#00ff00" VLINK="#11b7d5"> <a href="http://republika.pl/semri/dmacheck.exe">DMACheck</a>[/html] 8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:50. |