![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.08.2002
![]() |
CloneCD wiesza mi na smierc WinXp
nero dziala bez problemow ... mam aspi471 zainstalowane ... ale zarowno ver. 33XX jak i 4001 wiesza mi windows na smierc ... start menu mi sie nie rozwija, ... zadne menu sie nie rozwija alt f4 nie dziala NIC NIE DZIALA ... czasami mycha tez staje
![]() wsztstko przy wykrywaniu napedów .... co robic... mam winxp pro pol, teac 8/8/32 , durnia 1200 KT266 epox 8kha POMOCY
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.08.2002
![]() |
ej ... no ... nikt nie ma pomysłu
... moze ten problem jest juz wszystkim znany ale ja w wyszukiwarce nic nie znalazlem ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 22.08.2002
![]() |
Tak miałem ten problem... i teraz mam Win98SE :-D :-D :-D
|
|
#5 |
|
Bywalec
![]() |
DOKŁADNIE! Z Windowsem XP są jakieś problemy przy nagrywaniu. Na stronach przykrosoftu są nawet jakieś magiczne lekarstwa :-D . Poczekam z XP na oficjalny SP1 gdyż moje ostatnie próby zakończyły się po 23 godz. poleceniem format c:
- głównie ze względu na nagrywarkę...
|
|
#6 |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
iwkszość problemów z nagrywaniem pod windows xp jest omówiona na stronie głównej cdrinfo w dziale tipsywindowsxp poczytaj tam erio.
PS. Moja przuygoda z xp skończyła sie już dawno nie spodobał mi sie ten system ale ja ja nie zakończyłem poleceniem format c: lecz format c:/q żeby było szybciej:-D :-D :-D |
|
|
|
|
#7 |
|
Bywalec
![]() |
Zagryzł się XP z ME :-D :-D :-D
|
|
#8 |
|
![]() |
Erio, wyłącz usługę nagrywania pod XP, a potem użyj ForceASPI. ASPI 4.7x nie jest tak dobre, jak 4.60 z ForceASPI. Powinno pomóc. Acha, autostart też wyłącz.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
Tak. wylacz usluge nagrywania plyt w winxp (chodzi o wbudowanego recordera cd) i zainstaluj aspi (polecam ForceAspi).
poza tym ma teraz XP i nie mam z nim zadnych problemow. jak masz szybki dostep do netu to mozesz pobawic sie w sciaganie lekarstw, ale z mojego doswiadczenia wynika, ze i tak nie pomoga.... pozostaje ::::: format/q c: |
|
|
|
|
#10 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
mozna użyć atomicxp / on jeszcze w windzie poizamiata i wyp.. to co nie potrzebne łącznie z ta usługa nagrywania softem od m$ i załaduje aspi 4.6 /
a ja tam sobie xp chwale / pracuje ok bsod jeszcze nie widziałem i zero problemów z softem do wypalania/ pozdro
|
![]() |
|
|