![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.04.2005
![]() |
LG-8520B -- pomocy?
Witam
Mam oto taki problem : Mam nagrywarke LG - 8520B I nagrywa ok Ale dlugo trwa nagrywanie bo szumi szumi i staje i tak co chwile Z odtwarzaniem to samo ogladam film i po 10min -niebieski ekran bo przestala szumiec Co moze byc przyczyna? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..:: NYC ::..
Data rejestracji: 24.08.2003
![]() |
Ja sprobowal bym wgrac najnowsze wersje biosu,bo w kolejnych wersjach byla dodawana obsluga nowych nosnikow CD byc moze w tym tkwi problem.
Mialem cos takiego ze nie czytalo mi jednej plyty zaraz jak ja kupilem po wgraniu nowego biosu wszystko OK P.S. Teraz mam wgrany bios od modelu LG GCE-8520B i teraz mam 52x ![]()
#3 |
Back to hell...
Data rejestracji: 10.04.2005
![]() |
Witam!
Mysle ze zmiana biosu za duzo nie da, bo najprawdopodobniej kolega ma wgrany 1.04 ale moge sie mylic. Proponuje Ci dopiescic sprawe sterownikow typu ASPI i plyty glownej. Od jak dawna masz ten problem, bycmoze to system sie wysypal? |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.07.2005
![]() |
GCE-8520B Duży problem
Podczas wgrywania biosu 1.04 padła mi nagrywarka pomóżcie może jest szansa ją uratować. Podczas wgrywania biosu komp się zawiesił , po resecie zastrajkował system . Po uruchomieniu systemu okazało sie że system nie widzi
nagrywarki MOCHIKAN ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.07.2005
![]() |
GCE-8520B Duży problem
Podczas wgrywania biosu 1.04 padła mi nagrywarka pomóżcie może jest szansa ją uratować. Podczas wgrywania biosu komp się zawiesił , po resecie zastrajkował system . Po uruchomieniu systemu okazało sie że system nie widzi
nagrywarki MOCHIKAN ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.08.2005
![]() |
Bios
No właśnie. Ten bios jest chyba zwalony! Próbowałem go wgrać i hu...
Pisało najpierw że nie wykrywa nagrywary (podczas instalacji). Potem system mi się wieszał. A teraz nero strajkuje. Pozatym co jakiś czas wywala mi tą nagryware jako "$^(isdf - GH 9834 &&$&" (lub inne takie pierdoły...) |
![]() |
![]() |
|
|