![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Litek_killer
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Teac
Mam problem z nagrywarką teac w552e.
A dokładniej przy próbie nagrania płyty wyskakuje mi komunikat Could not perform end track wszystko dzialalo dopuki nie zrobilem pelnego formatowania plyty cdrw od tego momentu nie da sie nagrac zadnej plyty nawet cdr . Może ktoś z Was wie co się mogło stać i wie co należy zrobić. Może da się to usunąć bez użycia serwisu. Dzieki z góry za odpowiedzi |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Pierwszy raz słyszę,żeby po formatowaniu płyty RW padła nagrywarka. Ale dokaładnie czy TY czyściłeś płytę np w Nero, czy może formatowałeś ją do nagrywania pakietowego np. w DirectCD? I jeszcze jedna rada a może dwie. Po pierwsze weź sprzęt do kolegi i sprawdź czy u niego działa a po wtóre jak nie działa to oddaj ją do serwisu a jak działa to zrób formata u siebie. Potem napisz co i jak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Też nie sądzę, że formatowanie płyty uszkodziło nagrywarkę.
To raczej zbieg okoliczności. Spróbuj podociskać kabelki, może coś nie styka. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Litek_killer
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
ciag dalszy
kabelki stykaja, a na innym kompie tez tak sie robi
Zanioslem do serwisu a tam powiedzieli ze to juz piata taka nagrywarka w tym miesiacu. Koles tez cos mamrotal ze powinienem dma dla tej nagrywarki wylaczyc ale mi sie nie wydaje. napiszcie co sadzicie. Moze jakies zonki w biosie tej nagrywarki sa albo cos bo godzine wczesniej nagrywala a po formatowaniu cdrw padlo. Ja juz sam nie wiem o co jej chodzi. Najpierw byla sformatowana do nagrywania pakietowego ale potem ja w nero sformatowalem, na innych cdrw tez sprawdzalem i na cdr tez. A ona nic |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|