![]() |
Cytat:
Chyba za duzo ALE w tym poscie8-) |
Mialem podobny problem, ale po przeanalizowaniu testow na cdrinfo.pl oraz postow innych uzytkownikow postawilem na LiteOn'a i na pewno nie bede zalowal. Z LG-kow mam kuchenke mikorofalowa;p
Pozdrawiam:D |
Potwierdzam, mi wybuchła płyta w LG DVD romie
to się może zdarzyć. |
Re: Re: LG czy LiteON
A ja mam Liteona tego na 48x i pale plyty z ta predkoscia, wszedzie chodza, co to za gadanie z tym ze sa problemy z odczytem....? Kto to wymyslil?
Co do LG nie mam zdania, pewnie jak nowy to extra sprzet, ale u moich znajomych po jakims czasie uzytkowania wywalala sie mechanika, mysle ze LG jest malotrwaly... Mialem juz monitor LG po 1,5 roku wysiadl na dobre i musialem zmienic monitor na nowy bo naprawa byla nieoplacalna... potem mialem LG CD-ROM 40x i 52x i byly problemy z DMA, bo zawieszaly system, zmienilem firme, jest teraz ok, ja juz raczej LG nie kupie, wybor nalezy do Ciebie pozdrawiam :) |
Re: LG czy LiteON
Cytat:
A jak chcesz coś DOBREGO to kup TEACA 40 |
no co Ty co to za pytanie pewnie, ze LiteOn.
LG to mozesz sobie mikrofalowke kupic albo cos w tym stylu. Pomysl LiteOn to brzmi zawodowo, jak masz Litka to juz prawie jestes Guru:-D Tomgoo masz tez marynarke wojenna Sprezyna - wszystkie okrety na Twoje rozkazy- as you wish my lord8) |
Rzut monetą...
Warto to rozważyć. Ja wybrałem LG, bo cenię sobie święty spokój. Pstrykam na full, a nagrywara pali tak, jak trzeba. LiteOn jest też OK, ale musisz uważać z doborem prędkości. LiteOn ma wprawdzie świetną korekcję błędów, ale co z innymi czytnikami?
Na doborze prędkości przez LG się nie naciąłem. Kiedy ja paliłem jedne płytki na x24, czy x32 moi koledzy dawali czadu na x40. Moje płytki są wszystkie cacy, a ich nie wszystkie. |
Cytat:
|
Wez LG wez LG :-D
|
Lepszym wyborem od LG będzie jednak Lite-on:P
|
Re: Re: Mistrzu! Poczytaj najpierw!
Cytat:
|
Re: Mistrzu! Poczytaj najpierw!
Cytat:
Chyba siła odśrodkowa przy 48x nie jest aż tak wielka, żeby płyte rozwalić ??? Więc jak to jest? Cyprek |
@Master-Mój ;):P
@Dragal- tylko nie samozwaniec:cool: ja mam przynajmniej 1 dywizje zmotoryzowaną Pawła:-D |
chlopaki, chyba wam sie swiaty pomylily to nie zadne RPG tylko cdrinfo, a byc generalem samozwancem tez mi cos. Byl kiedys tez w Rosji taki Dymitr, historia lubi sie powtarzac
|
Miczal tam jest troche o LG jak przeczytasz to
Zapraszam do dyskusji tutaj :) http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=10092 Wg mnie wez LG, ale jak kupisz Liteona to tez bardzo dobrze zrobisz. Jak nie wiesz co kupic to rzuc moneta jak stanie na krawedzi to wez Teac'a - To jest celowy plagiat tylko nie wiem kogo greetz |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14. |