![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
LG czy Sony, czy...
Co wybrac, czy LG 8160B czy Sony CRX 1611? Obie maja predkosc 16/10/40, sa w pelni kompatybilne z CloneCD (kopiuja wszystkie subkanaly, dzialaja w trybie DAO, czyli np. EuroPlus+ bedzie mozna skopiowac, oczywiscie jako kopie zapasowe
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
czoło
o nagrywarkach i cd-rom'ach to przeszło mi przez uszy ze sa może nie złe, lecz "niezbyt dobre", ale o monitorach!!?? Niepowiedziałbym, że monitory LG są "niezbyt dobre" czoło |
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#5 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
Co do monitorów LG, pierwszy (i ostatni) który oglądałem w sklepie miał problemy ze ZBIEŻNOŚCIĄ i OSTROŚCIĄ!. To była 17'', symbolu nie pamietam. Pozdrawiam
![]() |
#6 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#7 |
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
a co ty masz do beta blockera soft bardzo dobry
operacja krotko trwala heh czepil sie jak kleszcz kurzej dupy swoja droga mam teaca 4x4x32 wtedy chyba safe disca nie bylo co ![]() no to koncze wypocine.... |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
Z tym CDekiem LG przesada. Katuję go (48X) już ponad dwa lata i śmiga aż miło. Stęka tylko na starszych płytkach Entera.
padre |
![]() |
#9 | |
Bywalec
Data rejestracji: 21.10.2000
![]() |
Cytat:
No i jeszcze to oprogramowanie, ktore dodali do nagrywarki - samorobka ludzi z HP (mozna tylko wybrac pliki i nacisnac record - nawet nie mozna wybrac czy chce sie multisession czy nie o innych opcjach juz nawet nie mowiac). Oni je chyba dodali by wq... klienta bo chyba nie mysleli ze ktos tym bedzie nagrywal. Podsumowanie - nigdy wiecej nagrywarek HP i Sony (znaczy ja bym ich i wczesniej nie kupil ale nie ja decydowalem o tym zakupie). No ale w domu mam plex i wszystko gra ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|