![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#28 |
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
sugestiami
![]() a jakie mozna miec sugestie spalilo to cudo mi 2 plytki i to nie przez zlego seriala..... ot tyle w Czym nie dorownuje ? nie dorownuje stosunkiem do klientow itp jesli wiesz co mam na mysli Lg moze sobie produkowac zlote nagrywarki isprzedawac je za 100zl ja i tak wole Teaca 1.ich stosunek do klientow nie mowie wcale o Teac Polska mowie ogolnie o koncernie jako przyklad powiem ze dostalem od nich mailem update biosa bo o to poprosilem powiedzielem ze mam slabe lacze itp i otrzymalem po godzinie czy 2 zauwaz ze Teac od poczatku produkowal niezawodne nagrywarki a Lg dopiero zaczyna.... doganiac i to w wielkim bolu ( oni je tam rodza ? czy co ? ) watki posta sobie odpuszcze zamiezam skonczyc konwersacje z toba na tym poscie co do ograniczen plextora.... poczytaj sobie archiwum cdrinfo.pl nie jestem sekretarzem aby podawac ci cytaty znajdz to sobie jak przeczytasz cdrinfo.pl z ostatnich 4 tygodni to sie przynajmniej czegos nauczysz flamerku Zegnam nie sil sie na dalesz wojenki bo nei zamiezam podejmowac tematu... Jak to ktos powiedzial "jesli nagrasz na Teacu i lg 5tys plyt to wieksze szanse na przetrzymanie ma wlasnie Teac bo ma wytrzymalszy i solidniejszy mechanizm od Lg |
![]() |
|
|