Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.08.2003, 22:44   #1
Joan
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.08.2003
Joan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
CD-RW - jak nagrać pliki audio

Nie potrafię sobie poradzić z taką sprawą:
Nagrałam pliki audio na CD-RW, i chciałam potem ją odtworzyć w zwykłym odtwarzaczu CD. Jak nagrywałam na zwykłej CD-R, to nigdy nie było problemu. Ale teraz odtwarzacz po prostu "nie widział" tych nagranych piosenek.
Nie pamiętam, w jaki sposób to nagrałam: jakie ustawienia etc.

Mogłby mi ktoś pomóc: jak powinnam to nagrywać?

Joan jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.08.2003, 22:55   #2
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A jestes pewien ze twoj odtwarzacz czyta plyty cdrw? Moze tu jest pies pogrzebany...
Stary 22.08.2003, 22:59   #3
Joan
Nowy na forum

A nie wiem...
Jak mogłabym to sprawdzić?
Joan jest offline  
Stary 22.08.2003, 23:12   #4
CrazyLucas
Forumator

Data rejestracji: 30.12.2002
CrazyLucas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
sprawdz czy ta nagrana cdrw gra w komputerowym cederomie - jak dziala to odtwarzacz nie czyta RW (i niestety raczej tak bedzie - odtwarzacze ktore to potrafia sa produkowane od niedawna i sa specjalnie oznaczone)
CrazyLucas jest offline  
Stary 22.08.2003, 23:25   #5
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Powinno pisac na obudowie, ostatecznie w instrukcji. Producenci chwala sie tym ze ich sprzet obsluguje plyty cdrw wiec na pewno dojrzysz.
Stary 22.08.2003, 23:35   #6
MaciejT
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.06.2000
MaciejT zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Joan napisał(a):
A nie wiem...
Jak mogłabym to sprawdzić?
wkladasz JAKAKOLWIEK nagrana plyte cdrw do odtwarzacza i patrzysz czy zagra
jesli bedzie 1 sciezka i zacznie liczyc czas ale nie bedzie dzwieku - czyta, ale wsadziles plyte z danymi
jesli bedzie no disc - nie czyta cdrw
jesli zacznie grac - :zeby:
Stary 22.08.2003, 23:44   #7
Joan
Nowy na forum

Ok, już wiem: płyta działała w Cd-Romie, ale kompletenie nie działała w CD - no disc - i mój odtwarzacz CD nie jest taki nowy.

Ale wielkie dzięki za pomoc, przynajmniej nie siedzę i się nie zastanawiam dłużej, co było źle

Buźki
Joan jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: