![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.11.2003
![]() |
LG gce-8520B i NERO 7.0
wczoraj zainstalowalem windowsa z SP2 i do tego nero 6 i okazalo sie ze istnieje znany problem ze wspoldzialaniem tego windowsa i tego nero... windowsa nie posluchalem i... nie wyszlo. Zmienilem nero na 7.0 i w sumie nie moge nagrac plyty audio w calosci bo albo krzaczy sie cos po drodze, albo w ogole nie wychodzi poza lead-in... poki co jade na standardowym biosie... zaraz go zmienie... gdyby ktos mial jakies sugestie to prosze o pomoc, tymczasem bede dzialal na wlasna reke
hm... bios mam w wersji 1.04, przed chwila nagralem dysk z imigu i nagral sie z pelna predkoscia i bez zadnych problemow... tymczasem audio nie da rady nagrac... nie wiem czemu... co mam jeszcze sprawdzic? Ostatnio zmieniany przez MatmaN : 15.01.2006 o godz. 12:04 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
proba nagrania filmu rowniez zakonczyla sie niepowodzeniem... dziwne to i okrutne bo naprawde potrzebuje nagrac duzo rzeczy a plyty powoli mi sie koncza
![]() PS. czy pomoglby wam log? |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
pomogla zmiana nero na troche nowsze... zatem temat mozna zamknac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kolejny zadowolony user forum
![]()
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.01.2006
![]() |
ooo i ja mam taki sam problem z LG GCE-8520B z nagrywaniem audio ciąge coś trzeszczy a na filmach wyskakują obrzydliwe pixele - nie wiem czy sterowniki do tej nagrywarki są z płytka nero express5.5.9.9 i instaluja sie automatycznie -szukam je po necie i latam wszedzie aż zawędrowałem do Was a jak znajdę sterowniki download coś mi sie nie sciąga bo wydaje mi sie że jak nie ma ich na płytce to windows instaluje swoje i przez to jest taki problem -doradcie proszę oto mój nr. gg 1084564 lub piszcie na mollox@interia.pl
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@mallox piszemy tylko na forum nie na emila
![]()
#7 |
Nowy na forum
![]() |
może być na forum...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
a macie nr licencji do Waszego Nero 7 ? jak można podać -bo mam już sciągniętą tą wersję(a nie chce mi sie ściągac 2 razy to samo to ma ponad 100mb) ale minął czas nr. licencji -proźba
|
![]() |
![]() |
#9 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jesli chodzi o palenie audio robie najpierw obraz na hdd, pozniej dopiero wrzucam obraz na cd. Mozecie spytac sie dlaczego, otoz odpowiadam, ze pare plyt poszlo mi do kosza (moze nie jest to duzy koszt, ale zawsze pare groszy) jak palilem audio bezposrednio z *.mp3. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
tzn jaki obraz na hdd? ja wrzucam wszystko do jednego folderu mp3 całą płytkę potem utwórz płyte audio -->zmienia mi mp3 na audio --->mam obraz zajmowanych danych---> nagraj z predkością xXx (brałem na różnych prędkościach i to nie gra roli tez lipa, myslałem ze to wina płytek) ale jak sobie dobrze przypominam to na windows 98 nagrywała bez problemów a teraz mam XP -może jakaś niezgodnosć plików...?
|
![]() |
![]() |
|
|