![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
LG lub LG lub TEAC - czyli co mam kupic :-)
LG 8320, LG 8400 czy TEAC W540E - ktora wypalarke szanowne forum radzi wybra ? Dodam ze na predkosci szczegolnie mi nie zalezy.
Na poczatku chialem LG 8320 w zwiazku z tym ze ma wszystko co trzeba i na dodatek jest kompatybilna z SD, pozatym czuje sentyment do tej firmy no i oczywscie ma bardzo przystepna cene ;-) LG 8400 tez jest bardzo sensowane ale tu juz nie mam informacji nt. SD (jakby ktos mial to prosze o info) A dlaczego zastanawiam sie nad TEAC'em ? slyszalem ze wypalarki LG sa wyjatkowo kiepskiej jakosci no i jesli by sie to mialo potwierdzic (licze na Was i Wasze opnie) to chyba zdesydowalbym sie na na TEAC'a. Co Wy sadzicie ? Co najbardziej mi sie opłaca kupic ? Ps. Dodam ze wolalbym zdecydowanie LG, wypalac duzo nie bede |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.03.2002
![]() |
czesc
Zdecydowanie polecam TEAC W540E pozdrowionka ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.04.2002
![]() |
Odpowiedz sobie na pytanie ; czy chcesz kopiować zabezpieczone płyty ? , czy wolisz starą sprawdzoną marke jaką jest TEAC ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
polecam Teaca (juz nie chodzi co i jak jest wykonane ale o pomoc producenta np: biosy itp- ktory z producentow oprocz Teaca zapowiedzial bios z Mount Reinierem do nagrywary 24x
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
LG40x kopiuje SD2, do tego obsluguje Mt.R. i inne bajery
![]() Sam jestem posiadaczem LG 32x juz dosc dlugo ( kilka miesiecy ) jak na razie nagrywarka nie uszkodzila mi ani jednej plyty , wszystko dziala ok. Nagrywrka ta nie jest kiepsko wykonana, swiadczy o tym chocby gwarancja na 24 m-ce
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
Zdecydowanie polecam TEAC'a.Obecnie posiadam model CD-W524 v1.C(oczywiście TEAC'a),pali wszystkie płytki z maksymalną prędkością 24x,bez problemów z późniejszym odtczytaniem.Jeżeli chodzi o Safe Disc 2 to ostatnio udało mi się przegrać HEROES IV i CIVILIZATION III.
Niech moc (lasera) będzie z Wami. |
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.02.2002
![]() |
TEAC RULEZ! (mam w524e 1.0c) Jesli lubisz plastikowe podzepoły (łożyska kulkowe...) - bierz LG (SUXX!)
|
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.02.2002
![]() |
Zastanawiam się po co te pytanie zadałeś na forum
![]() .................................................. ............. Pozdrawiam Face OFF
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
[quote]Face OFF (08-05-2002 19:14):
Zastanawiam się po co te pytanie zadałeś na forum ![]() Dalczego zadalem takie pytanie ? - Testy pisze jedna - dwie osoby, a na forum jest ich duzo wiecej i kazdy moze dac swoja opinie - " wiem sam po sobie, że i tak kupisz taką nagrywarkę jaką sam wybierzesz " - tego nei jestem pewien - nie znalazlem podobnego pyatani przeszukujac forum (wiadmomo ze nie cale i kiedys cos takiego juz bylo) - pozatym to koczymy z teamtem - dzikuje za rady i informacje |
![]() |
![]() |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|