![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() |
LG + NERO = BIG problem
witam - jestem tu nowy. walcze juz z tym trzeci albo czwarty dzien -
stracilem rachube - kto mi da jakies rady? moze to i juz bylo omawane , ja jednak nie znalazlem tego. Posiadam win2000 (swiezo przeinstalowane) i nero wers.5.5.8.3. oraz nagrywarke LG x52x24x52 (8520BBU). NIestety nawet po zainstalowaniu najnowszych sterownikow ASPI Nero nie widzi mojej nagrywarki. poprzednio mialem rowniez nagrywarke LG x16x10x32 i dzialalo wszystko bez zarzutu. Co moze byc powodem takiego objawu? Dodam ze program WinOnCd widzi i nagrywa bez problemu ja jednak chcialbym uzywac programu Nero gdyz jestem przyzwyczojony do tego. co moze byc powodem ![]() acha w kompie mam tez zwyklego cdr tez LG x52. oba sa na oddzielnych tasmach 40zylowych jest tez twardziel ( 80GB Seageat 7200.7 - dalej nieznam modelu) podlaczony do udma66 ( plyta Abit BE-6 II ) - tez na osobnej tasmie. dodam ze wczesniej gdy mialem starsza nagrywarke bufory spadaly do "zera" i czas nagrywania byl dlugi. Jesli to wazne to procek w moje plytce to tylko Celeron 500 , Ram 396MB. dlaczego te bufory tak malaly? pozdrawaim z gory dzieki za pomoc Remi |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|