![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2004
![]() |
LG RH277H-nie czyta z portu USB
witam, tak jak w temacie nagrywarka nie czyta mi z pamięci Kingston DTI/2GB, robie wszystko tak jak napisane jest w instrukcji nagrywarki ale nagrywarka nic nie wykrywa. Co prawda w instrukcji jest podana informacja że urządzenie to może nie obsługiwać niektórych pamięci USB czyżby to była jedna z tych pamięci ? Próbowałem zapytać w pomocy technicznej producenta ale po wypełnieniu formularza nie mogłem go wysłać ciągle wywala jakiś komunikat. Może ktoś wie czemu tak się dzieje że narywarka nie czyta z tej pamięci ?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaki system plik***243;w na tym pendraku?
Bo NTFS to raczej nie p***243;jdzie. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
system plików na pamięci to FAT, w instrukcji pisze że urządzenie jest kompatibilne z pamięcią USB Memory Stick typu Flesh która obsłuuguje USB 1.1 na moim pendrku pisze 2.0 chyba to jest przyczyną, co myslicie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.11.2007
![]() |
Na mojej 278 rozpoznaje kingstona DTI/2GB
Pozdrawiam. Tadzik |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.11.2007
![]() |
RH277H > USB
Cytat:
1. Włóż pendrive do USB w nagrywarce. 2. Włącz nagrywarkę. 3. Urządzenie z systemem plików FAT, FAT32 będzie widoczne. Przy dużej pamięci (zewnętrzny HDD do 30GB) dopiero po kilku, kilkunastu sekundach pojawi się komunikat o uruchamianiu. P.S. Szkoda, że piszący instrukcję obsługi sami jej nie czytają. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.03.2003
![]() |
Czy kto***347; wie jak uaktualni***263; oprogramowanie do LGRH277H i z k***261;d je wzi***261;***263;.Dzwoni***322;em do serwisu i m***243;wia ***380;e nie maj***261;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
no niestety porada ozona nie zadziałała, miałam pamięć z obsługą usb 1.1 i ta mi zadziałała, tak że myśle że tej mojej 2.0 nie obsłuży dopuki nie wejdzi nowe oprogramowanie do tej nagrywarki z obsługą tego standartu a na to się chyba nie zapowiada
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|