![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Mam problem ze skopiowaniem plyty :(
Mam plyte zabezpieczona w dziwny sposob , ma "wypalony pierscien" przy samym koncu plyty ......
Probowalem juz kopiowac Clone CD ale przy 90% zatrzymywal sie . Jesli ktos zrozumie z mojego opisu co to za zabezpieczenie to napiszecie jak go zlamac .....z gory dzieki |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
kurcze jaki pierscien czy to wyglada tak cos nagrane przerwa i znowu cos nagrane?
jesli tak to jest dodatkowa sciezka albo jakies audio albo overburn i jak napiszesz jaka masz nagrywarke to moze ktos cos poradzi a tak poza tym to polecam takie cos jak DZIAL ZABEZPIECZENIA PLYT !!!!!!!!!!!!!!!!!1 jak poszukasz na glownej cdrinfo to na pewno znajdziesz i sciagnij sobie clony xl albo xxl i sie dowiesz co to jest a szukaj tych i innych programow w dziale DOWNLOAD odnosnik na glownej stronie cdrinfo
![]() |
#3 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Wygląda to na Laserlock.
A jest katalog Laserlock na płycie? Poza tym Clone Ci się nie zatrzymał tylko mozolnie próbował odczytać zawartość płyty. Jeśli nie masz odpowiedniej nagrywarki, która szybko potrafi odczytać błędne sektory to proces odczytu może trwać baaaaardzo długo... Pozdro |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Mam Nagrywarke Lg- 16x10x40 (GCE-8160B) , probowalem rozwniez na Teac 4x4x32 , ale z tym samy skutkiem . Jest tak jak pisaliscie . Zabiezpieczenie to wyglada tak jak by plyta byla nagrana do pewnego momentu , pozniej jest jakas dodatkowa sciezka(tak jak by nie bylo nagrane)nastepnie dalej kontynuacja .
CloNE CD faktycznie tak jak mowisz probowal cos odczytac ,ale marnie mu to szlo . Sprawdzalem na plycie i w katalogu glownym i nie znalazlem takiego katalowu o nazwie Laser LOck czy cos podobnego . Jesli jest to faktcznie Laser lock to czy intnieje mozliwosc programowego zlamania tego zabezpieczenia , czy tylko mozna to skopiowac przy pomocy odpowiedniej nagrywarki ? Podajcie mi typy nagrywarek ktore radza sobie z tym dobrze . |
![]() |
#5 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
bo jest folder ukryty, to jesli nie dales, zeby ci wyswietlalo wszystkie pliki, to mozesz ich nie zobaczyc.
Wez clony XL lub XXL i przeskanuj plyte- to zobaczysz jakie jest zabezpieczeniu |
![]() |
![]() |
#6 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Laserlocka można złamać programowo
W załączeniu |
![]() |
![]() |
#7 |
Second variety