![]() |
Cytat:
ja jednak chcialbym posluchac kilku argumentow, dlaczego lg to shit. Przyznaje nie mam lg, ale mialem i naprawde uwazam ja za swietna nagrywarke. Fakt jedyna wada jaka znalazlem to brak dao-raw, ale przy ogromnej ilosci zalet, mozna przezyc, szczegolnie jesli ktos nie potrzebuje nagrywarki tylko i wylacznie do piracenia, a jakies zalety? prosze bardzo: oveburning - zaden problem, (nie tylko ricoh to potrafi) nagrywanie plyt 90 min? tez bez problemu nagrywanie plyt 99 min? rowniez bez klopotow cena gwarancja itp. itd. a klubik dj to ................. |
6
"przygadywał kocioł garnkowi" załóżcie kółko LGkowskich djeów :) Proponuję nie popadać w samouwielbienię nie muszę przytaczać żadnych argumentów ...te zostały przytoczone kilkanascie dni wcześniej Ja nie twierdzę że to totalny paść bo nie ma idealnej nagrywarki ... no chyba że RICOH :) , ale to żadna rewelacja poza tym że jest tanie i dobrze overburnuje to ma mały bufor , jak na 8x i brak RAWu Może nie natknąłeś siena jakąśpoważną grę / program wtedy przejrzysz na oczy bez obrazy ale nie jarajcie siejak dzieci pozdro 6 |
Dzieki za wsparcie :-)
Masz stuprocentowa racje :-) Pozdrawiam Condi |
ja tez uwazam, ze lg jest spoko, miedzy innymi rewelacyjna gwarancja, nie psuje plyt, od czasu do czasu nagrywa lepiej niz plextor (kiedys w mediamarkt kupilem plyty, na 4 ani jedna sie nie nagrala, a pozostale 6 na lg bez problemow)
|
LGik jest cool
Co Wy chcecie od LG ?!?
LG jest cool, mam 8080B i nagrywa bez zarzutu, a Ci co mowia, ze to g..wno to niech uzasadnia i podadza choc 1 dobry powod :-P Ile tysiecy plyt moj LGik wypalil, tego juz nie pamietam :-) Pozdrawiam Condi |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:22. |