Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.10.2005, 14:12   #1
Express
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.02.2004
Express zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
LightScribe

Witam,
Przymierzam się do kupna nagrywarki DVD.
I zauważyłem, że to, o czym nie tak znowu dawno pisano w kategoriach nowinki, staje się faktem.

I tu pytanie: czy LightScribe jest "warte grzechu"?
Niby różnica w cenie niewielka i mogę po prostu sprawdzić, ale ciekaw jestem opinii na ten temat.
Express jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.10.2005, 14:34   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
imho nie
lepiej kupic drukarke drukujaca na plytach - efekt nie do pobicia
LS jest marnej jakosci, monochromatyczne i strasznie powolne (zeby uzyskac dobry kontrast, ludzie pala obrazek po 2 razy co trwa oczywscie 2 x dluzej)
ale jesli efekt ci odpowiada, a nie masz drukarki drukujacej na plytach (np co drozsze canony) to mozesz sprobowac
tylko najpierw zobacz jak to ychodzi, zebys sie nie rozczarowal, i zastanow czy jestes za takie cos sklonny doplacac (takze plyty sa drozsze do LS!)
nimal jest offline  
Stary 10.10.2005, 22:44   #3
Bródka
Technik Informatyk

Data rejestracji: 22.01.2005
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja osobiscie posiadam nagrywarke DVD z LS i jestem z niej zadowolny ale tak jak mowil przedmowca jak chcesz naprade drukowac to kup drukarke do plyt cd bo LS to raczej taki maly dodatek do nagrywarki dvd ktory chyba nie jest wart swej ceny, ja kupilem nagrywarke z LS bo lubie takie zabaweczki i mozna powiedzec ze mnie na nie stac

Mój Mondek - PolskaJazda.pl
Bródka jest offline  
Stary 17.10.2005, 00:06   #4
Neo
Wasz Pan i wladca

Data rejestracji: 30.03.2002
Neo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
szkoda lasera.... a markera do plytek za 2 zeta kupie
Neo jest offline  
Stary 12.09.2006, 18:12   #5
dark_skeleton
Nowy na forum

Avatar użytkownika dark_skeleton

Data rejestracji: 14.05.2005
dark_skeleton w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
laser ponoć nic płytce nie zrobi -->> poczytaj FAQ
dark_skeleton jest offline  
Stary 18.09.2006, 20:48   #6
andrzejf
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.11.2003
andrzejf w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Najlepsza BenQ 165
andrzejf jest offline  
Stary 18.09.2006, 21:01   #7
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Oczywi***347;cie masz na my***347;li BenQ 1655

Twoje uprawnienia: