![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Czek dis ałt
Data rejestracji: 03.07.2002
![]() |
Euro+ millenium
Mam problem z tym oto programem (4 levele 1cd setup +8cd). Przegrałem euro+ od kumpla. Zrobiłem kopie dla siebie i jeszcze jednej osoby na Teac CD-W524E przy prędkości x16. Ze skopiowanej już płyty zainstalowałem setupa. Wszystko poszło pomyślnie ale lekcje da sie odpalić TYLKO na cdromie LG CRD-8522B. Jezeli włoże cd z lekcją do nagrywarki to wyskakuje komunikat żeby włożyć płyte do napędu. Mój kumpel ma LG dvd x16 i u niego też euro+ nie kosi. Mój LG ma 1,5 roku i jest ostro katowany a Teac 0,5 roku i naprawdę mało wypala. Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego tak sie dzieje. Jaka jest tego przyczyna. Wszelkie sugestie mile widziane. System to XP Pro.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Chyba wynika to z zabezp.... widocznie płyty działają tylko na napędzie, który je kopiował
![]() Poszukaj w sieci... może jest jakiś patch do tego ![]() Tak będzie łatwiej, a jak nie to dowiedz sie jakie to zabezpieczenie... i próbuj skopiować...
#3 |
Czek dis ałt
![]() |
Płyty które kopiowałem nie były już "oryginalne". Levele 1,2,4 skopiowałem w Nero 5.5.9.9 (DAO/96). Obraz utworzyłem LG. Level 3 kopiowałem CloneCD 4.1.0.1 bo płyty były nieczytelne dla LG. Obraz dla levelu 3 utworzyłem Teac i wypaliłem potem ten obraz clonem. A teraz euro+ da sie TYLKO odpalić w LG obojętnie od levela bo jak chce odpalić w Teac'u to wyskakuje komunikat żeby włożyć płyte z programem. Pomóżcie.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Euro + kopiowałem z prędkością x4 na Teacu W524. Wszystko było git, ale do pełni szczęścia potrzebny był patch... (mam).
|
![]() |
![]() |
#5 |
Czek dis ałt
![]() |
Patch usuwa czarny lub szary ekran po odpdaleniu programu a mi chodzi o to że euro+ nie chce sie uruchomić w Teac. Nawet z tych płyt które kopiowałem co zapomniałem dodać na samym początku. Jaka może być tego przyczyna??
|
![]() |
![]() |
|
|