![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Cytat:
OK Sid ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
jak bys nie zaowazyl to nie hodzi mi o to jaki mam bios tylko o wgranie nowego.o ile zdazylem sie skapnac to hodzi nie o wersje biosu tylko o wersje chipsetu inteligecie.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Witam
Znalazlem ten bios ktorym mozna podkrecic LTR-32123S na LTR-40125S http://people.freenet.de/maikhorst/XSU1.zip Pozdrawiam i pamietaj ja nie biore odpowiedzialnosci 8) ![]()
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
![]() |
mam rozumiec ze jak nie zadziala to kuniec i moge sobie wtedy tylko tymi paskami pokabinowac albo do serwisu zaniesc.
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
![]() |
serdeczne dzieki.i ostanie pytanie jesli mozna.nazwe programu do robienia kopi zapasowe biosu potrzebuje
|
![]() |
![]() |
#22 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
Widze ze jeszcze nieprzeczytales artykulu do ktorego dalem Ci linka. MKTFLASH robi kopie aktualnego biosu ![]() Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#23 |
Nowy na forum
![]() |
mam modem takze sam rozumiesz dlaczego jak jestem na necie nie czytam niczego.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
pajac - pisz po polsku - ok? hodzi - nalezy pisac 'chodzi'
kuniec to koniec - i tak dalej... Cytat:
![]() |
![]() |
#26 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
Sid czemu tak po mnie jedziesz?... czy ja jade po ludziach ktorzy zachowuja sie normalnie? otoz(dzieki Bartez) NIE... ja jade tylko po tych co sami z siebie robia lame... ja nie trawie chaltury, braku kultury, kozactwa, cwaniactwa, mastah'ow i analfabetow ![]() Sid... masz racje tez kiedys bylem zielony w tym temacie ale dlugo czytalem forum i najpierw przeczytalem caly serwis zanim zaczalem pisac ![]() ogolnie peace ps. ja mu nie wymyslalem nicka pajac ![]()
Pozdrawiam Remix aka Wielki M Ostatnio zmieniany przez remix : 27.01.2003 o godz. 01:39 |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() |
powyzszy post byl nie o tobie remix...
![]() jechac po tobie nie jade - tylko jakos tak ostatnio agresywniej poczynasz - a objezdzanie czlowieka zanim sie wytlumaczy to jzu troche koazctwo - ktorego i ja nie lubie... tak samo niestety drwienie z niewiedzy userow jechanie dla przyjemnosci jechania nie naprawienia sytuacji a rodzi konflikty - tu ich dawno nie bylo wyskoki jak radoskor czy teraz ww__ sa bolesne i szybko tepione co to jest chaltura? poza zarabianiem na graniu marnych kawalkow w barach?
![]() |
#28 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
ja wiem, ze powyzszy nie byl do mnie... mialem na mysli ten wczesniejszy... no dobra mniejsza z tym... fakt faktem ale przesadzilem jadac po kolesiu ktory nie ma wiedzy. ale z drugiej strony to... a dobra nie bede sie tlumaczyl... moj blad i sie przyznaje - postapilem glupio! ja mam ogromny szacunek a wrecz szacun dla wiekszosci userow tego forum i nigdy nie powiem zlego slowa o ludziach na wysokim poziomie, a takich jest tu wielu. Pajac przepraszam, ze tak Cie pojechalem. Sid... ja ostatnio agresywniej poczynam? ale zauwaz, ze ostatnio sa powody zeby troszke ostrzej podchodzic do pewnych panow. ![]()
#29 |
![]() |
i good
zapomnijmy o tej sprawie... mam tylko nadzieje ze nasz mlody pajac przczyta ten artukl przed upgradem - bo kolejnego posta pt. HEEELP wgralem zly bios nie zniose... ![]()
![]() |
#30 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|