![]() |
Cytat:
OK Sid :) ponioslo mnie :0 ale coz... tak to jest jak gosc zabiera sie za cos czego nie umie... powinien zaczac od pytania..."jak sprawdzic jaki mam bios?" nieprawdaz? |
jak bys nie zaowazyl to nie hodzi mi o to jaki mam bios tylko o wgranie nowego.o ile zdazylem sie skapnac to hodzi nie o wersje biosu tylko o wersje chipsetu inteligecie.
|
Witam
Znalazlem ten bios ktorym mozna podkrecic LTR-32123S na LTR-40125S http://people.freenet.de/maikhorst/XSU1.zip Pozdrawiam i pamietaj ja nie biore odpowiedzialnosci 8) || |
mam rozumiec ze jak nie zadziala to kuniec i moge sobie wtedy tylko tymi paskami pokabinowac albo do serwisu zaniesc.
|
Cytat:
Pozdrawiam |
serdeczne dzieki.i ostanie pytanie jesli mozna.nazwe programu do robienia kopi zapasowe biosu potrzebuje
|
Cytat:
Widze ze jeszcze nieprzeczytales artykulu do ktorego dalem Ci linka. MKTFLASH robi kopie aktualnego biosu :) Pozdrawiam |
mam modem takze sam rozumiesz dlaczego jak jestem na necie nie czytam niczego.:)
|
Cytat:
|
pajac - pisz po polsku - ok? hodzi - nalezy pisac 'chodzi'
kuniec to koniec - i tak dalej... Cytat:
|
Witam!
Sid czemu tak po mnie jedziesz?... czy ja jade po ludziach ktorzy zachowuja sie normalnie? otoz(dzieki Bartez) NIE... ja jade tylko po tych co sami z siebie robia lame... ja nie trawie chaltury, braku kultury, kozactwa, cwaniactwa, mastah'ow i analfabetow :) Sid... masz racje tez kiedys bylem zielony w tym temacie ale dlugo czytalem forum i najpierw przeczytalem caly serwis zanim zaczalem pisac :) ogolnie peace ps. ja mu nie wymyslalem nicka pajac :D |
powyzszy post byl nie o tobie remix... :)
jechac po tobie nie jade - tylko jakos tak ostatnio agresywniej poczynasz - a objezdzanie czlowieka zanim sie wytlumaczy to jzu troche koazctwo - ktorego i ja nie lubie... tak samo niestety drwienie z niewiedzy userow jechanie dla przyjemnosci jechania nie naprawienia sytuacji a rodzi konflikty - tu ich dawno nie bylo wyskoki jak radoskor czy teraz ww__ sa bolesne i szybko tepione co to jest chaltura? poza zarabianiem na graniu marnych kawalkow w barach? |
Witam!
ja wiem, ze powyzszy nie byl do mnie... mialem na mysli ten wczesniejszy... no dobra mniejsza z tym... fakt faktem ale przesadzilem jadac po kolesiu ktory nie ma wiedzy. ale z drugiej strony to... a dobra nie bede sie tlumaczyl... moj blad i sie przyznaje - postapilem glupio! ja mam ogromny szacunek a wrecz szacun dla wiekszosci userow tego forum i nigdy nie powiem zlego slowa o ludziach na wysokim poziomie, a takich jest tu wielu. Pajac przepraszam, ze tak Cie pojechalem. Sid... ja ostatnio agresywniej poczynam? ale zauwaz, ze ostatnio sa powody zeby troszke ostrzej podchodzic do pewnych panow. :piwo: |
i good
zapomnijmy o tej sprawie... mam tylko nadzieje ze nasz mlody pajac przczyta ten artukl przed upgradem - bo kolejnego posta pt. HEEELP wgralem zly bios nie zniose... :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:01. |