![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.05.2003
![]() |
czy ktos to rozumie ?
|
|
#2 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
po przetlumaczeniu (parafraza)
uzywajac wbudowanego w winxp systemu nagrywania mozliwe jest nadpisanie (ale nie dogranie) isniejacego pliku innym plikiem o tej samej nazwie moj komentarz - prawdopodobnie autor pomieszal fakty i albo pisze o zapisie pakietowym (wtedy jest to na swoj sposob oczywiste - MtR) albo nie zdaje sobie sprawy ze takie 'nadpisanie' oznacza zuzycie nowego miejsca na plycie - ktorego jest ograniczona ilosc podsumowanie: news bez wartosci
|
|
|
#3 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najprawdopodobniej autor myslal o zapisie pakietowym.
Inaczej nie jestem w stanie zrozumiec informacji "o nadpisywaniu i zamianie plikow o tej samej nazwie i modyfikowaniu". A jest to mozliwe na plytach CDRW i mniejszym stopniu na CDR, (tyle tylko, ze po uprzednim sformatowaniu plyty!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
#4 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
najważniejsza jest linijka :
Is this information incorrect? Click Here to send an alert to the editor. .................
![]() |
|
|