![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
Lite-On LTR-32123S i Lite-On LTR-32125W
Jak odroznic te dwie nagrywarki,
tzn chcialem zakupic Lite-On LTR-32125W i chce miec pewnosc ze sprzedawca nie wcisnie mi wersji poularniejszej czyli S, czy ktos wie czym sie roznia ? Aha nie ukrywam ze interesuje mnie to w zwiazku z przerobieniem wersji 32x W na 48x wiec moze ktos juz mial doswiadczenie z przerobka tego dokladnie modelu na 48x ? ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Dlaczego nie korzystasz z bazy nagrywarek na stronie głównej CDRinfo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam znajdziesz różnice. Jedna z nich zapisuje w P-CAV, druga Z-CAV (nie pamiętam tylko która).
#3 |
Nowy na forum
![]() |
to wiem
![]() chodzi mi o to jak bezposrednio je odroznic po ppudelku, oznaczeniu na tylnej sciance biosie ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Zakładając że kupujesz nową nagrywarkę:
jeżeli jest to box, to go otwierasz, zdejmujesz folię (choć można zobaczyć i bez tego) i patrzysz na górną stronę napędu, jest tam tabliczka znamionowa, a na niej jak WÓŁ napisane: Model LTR-32123S albo LTR-32125W Zakładając że masz jednego z nich i chcesz zidentyfikować którego to możesz to zrobic j.w albo np. podczas staru komputera, albo w dowolnym programie nagrywajacym, pokazuje sie nazwa nagrywaki jest jeszcze jakies 300-400 sposobow na zidentyfikowanie nagrywarki, ale mnie juz ręce bolą od pisania.
#5 |
Nowy na forum
![]() |
hehz...dzieki za szczegolowa odpowiedz,
po prostu nie bylem pewien czy te dwa modele jakos roznia sie zewnetrzenie ale iwdac ze tak jeszcze raz tnx ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
no problem
|
|