![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Lite-On LTR-52326, istnieje czy nie???
Witam
Mam zamiar sobie wymienić nagrywarke (z Teac w58e ![]() ![]() Szukając cen w cennikach nie znalazłem w nich oznaczeń czy to jest 52327S czy 52326, ale czytając posty na forum natknąłęm się na informacje, że model LTR-52326 nie wyszedł lub został bardzo szybko wymieniony na LTR-52327S. Na stronie liteona w Polsce ten model jest. Nie wiem co o tym wszystkim sądzić ![]() Czy wszystkie modele sprzedawane w sklepach Lite-On 52x32x52 to LTR-52327S? Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdr ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.04.2003
![]() |
Modeli LTR-52326 nigdy nie było nie ma i prawdopodobie nigdy nie będzie w sprzedaży. Jedyne modele jekie sa na rynku to LTR-52327S. Generalny importer AB ma tylko modele LTR-52327S.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
![]() |
Dzięki koala1 o takią odpowiedź mi chodziło
![]() ![]() To generalny importer ma albo barana za webmastera albo sam jest baran. Dlatego tak sądze bo na ich stonie znajduje się Lite-On LTR-52326 Jak nie ma takich nagrywarek w sprzedarzy to po co na oficjalnej stronie wyszczególniać ja i pisać że jest dostępna w wersji bulk oraz retail. Wprowadzają ludzi w błąd ![]() ![]() Czyli mam sądzić, że wszystkie CD-RW 52x32x52 to LTR-52327S?? Pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Co do 52326S to ja mysle ze ten model teoretycznie istnieje ale nie ujrzal swiatla dziennego - tak, tak taka spiskowa teoria dziejow ![]() Wydaje mi sie ze po testach stwierdzono ze ten model nie nadaje sie do wypuszczenia "w swiat" - moze chociazby dlatego ze sie grzal. Dlatego tez jest wyszczegolniony w ofercie AB ale jako dostepnosc ma wpisane: brak No ale jak jest naprawde to tylko wie kilku chinoli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Bywalec
Data rejestracji: 07.04.2003
![]() |
Cytat:
![]() Mysle, że pawelblu ma racje. Podejżewam, że te litki miały wyjść i dlatego są na stronie opisane, ale Liteon postanowił zmienić zmiany. Może gdzieś w świecie sprzedano pare modeli i okazały się niewypałem, dlatego wprowadzono inny model. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
po wprowadzeniu nowego chipa "7" MediaTek ,Lite-On postanowił go wprowadzić do nowego modelu ...który był bardziej przystosowany do takich szybkości .
#7 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
możesz podać jakiś link ,ja jakoś nieznalazłem na żadnej stronie rus. tego modelu w sprzedaży ... ![]()
![]() |
#10 |
Wymiatacz
![]() |
@Thanatos czytałem, ale myślałem, że od czasu tego postu coś się zmieniło i jest dostępna ta nagryarka.
Przejżałem recenze na stronie głównej i wydaje się dobra. Możeci mi napisać swoje zdanie na temat tej LTR-52327, jak się sprawuje, czy potrafi zrobić kopie zapasową nowej gry i płytki z muzyką?? I jak "sprawuje się" w tej nagrywarce Mt.Rainier? Jest jaieś oprogremowanie do niej dodane?? Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
|
|