![]() |
Musisz wyciągnąc plik .bin z instalatora .exe
i wtedy zrobisz to w Mtkflash lub WinMtkFLash lub Flash Fix ... http://www.cdrinfo.pl/software/stron...e=Utils-LiteOn pamiętaj że musisz BYĆ W 100% PEWNYM, że posiadasz odbowiedni bios do nagrywarki. |
Ilość załączników: 1
Ściągnąłem sobie starsze wersje biosu i jak chciałem zainstalwoać to mi taki błąd wyskoczył jak na zdjęciu :( , nie wiecie co tzreba zrobić żeby wgrać starszy bios do tej nagrywarki??
P.S. MTK Flasherem próbowałem i też nie działa - wyskakuje mi taki błąd "Fail to identify the flash type" , czy potrafi mi ktoś pomóc? |
No to mamy takie same nagrywarki ale.... u mnie omija szybko te sektory ale nie pali za dobrze płytek cd-rw a u ciebie odwrotnie. I badz tu mądry. hehe
|
Cytat:
|
u mnie clonecd tez wylacza ta opcje ale predkosci nie zwalnia. moze wgraj sobie nowy bios to cos zmieni. jednak uwazaj bo nowsze oprogramowanie nie radzi sobie do konca z plytami cd-rw.
|
LITE-ON LTR 52327S + szybkie omijanie błędnych sektorów
Ilość załączników: 1
Niedawno zmieniłem sowją straą nagrywarke Plextora 12/10.32 na Lite-on 52/32/52 i mam problem z utworzeniem obrazow niektorych płyt, chodzi o szybkie omijanie błędnych sektorów, CloneCD pisze że ta nagrywarka tego nie obsługuje i przerzuca na "hardware", efektem jest że pzrez pierwsze kilka minut robienia obrazu płyty prędkość sięga bagatela 82 kb/s :( , dopiero po jakims czasie sie rozkreca i idzie szybko, w UltraISO przy tworzeniu obrazu to już wogóle cały czas idzie woolno :-(, czy można coś na to poradzić ?
P.S. w załączniku dałem sreenshota z CloneCD, |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:54. |