![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.12.2002
![]() |
![]()
witam szanowne grono
![]() opis problemu: od jakiegos czasu moja nagrywarka zachowuje sie jak kobieta podczas okresu, jej fochy doprowadzaja mnie do nerwicy, ale zanim wymienie ja na inna (jest na gwarancji) chcialbym wiedziec czy da sie cos zrobic... Podczas nagrywania nero wyswietla co jakis czas bledy (oto fragment loga) (...) #20 MMC -1024 File Writer.cpp, Line 334 Communication failure #21 Text 0 File ThreadedTransfer.cpp, Line 219 all writers idle, stopping conversion #22 Text 0 File ThreadedTransfer.cpp, Line 213 conversion idle, stopping reader #23 CDR -201 File WriterStatus.cpp, Line 146 Invalid write state #24 TRANSFER -18 File WriterStatus.cpp, Line 146 Could not perform EndTrack #25 Phase 34 File dlgbrnst.cpp, Line 1574 Simulation failed at 40x (6_000 KB/s) (...) jest to niepokojące poniewaz jeszcze nie tak dawno nigdy mi sie cos takiego nawet nie przysnilo, teraz jest to niestety moim codziennym problemem. To stalo sie prawie regula ze odmawia posluszenstwa w ten sposob, chociaz dzis udalo mi sie nagrac jedna plytke (na 7 prob). troche szczegolow technicznych liteon jest na secondary master drugim napedem jest hp 9100 cd writer (jak dotad nie bylo zadnych problemow). bylbym wdzieczny gdybyscie dali mi jakies wskazowki co do postepowania... czy bez kombinacji wymienic ja na inna (kupowalem pod koniec wrzesnia)
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|